Canon LX-MU700

LX-MU700

Uz osvetljenost od 7.500 lumena i izbor od 7 izmenjivih objektiva, ovaj WUXGA projektor za trajno instaliranje sa dve lampe pruža dobitnu kombinaciju fleksibilnosti i pouzdanosti, kao i svetlu, detaljnu sliku.

LX-MU700

Prednosti

  • Veoma svetli DLP™ projektor za trajno instaliranje sa dve lampe
  • Matična WUXGA (1920 x 1200) rezolucija i razmera 16:10
  • 7.500 lumena za svetlu i jasnu sliku
  • Odnos kontrasta 2.100:1 za bogat i dubok prikaz crne
  • Lako se optimizuje za osvetljenost ili kontrast uz izbor od dva kruga sa po 6 boja
  • Izuzetno je svestran zahvaljujući izboru od 7 izmenjivih objektiva
  • Brzo se prilagođava različitim radnim opterećenjima zahvaljujući motorizovanom pomeranju objektiva i memoriji za objektiv
  • Prima ulazni signal iz širokog opsega izvora, što obuhvata HDBaseT sa LAN komandama
  • Održava geometriju slike zahvaljujući ispravljanju ključnih horizontalnih i vertikalnih tačaka (+/-40°)
  • Jednostavan je i pristupačan za održavanje uz trajanje lampe do 6.000 sati

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LX-MU700

Osvetljenost i pouzdanost


Ako tražite svetlu, jasnu i široku sliku za širok opseg okruženja za instaliranje, odaberite projektor LX-MU700. Njegove dve lampe ne samo da pružaju zadivljujuću osvetljenost od 7.500 lumena, čak i u velikim prostorijama ili prostorima sa snažnim ambijentalnim osvetljenjem, već donose i dodatni nivo pouzdanosti. Vaša prezentacija, predavanje ili izložba ostaje operativna čak i ako jedna lampa otkaže, pa publika nikada neće biti razočarana.

Oštra i ubedljiva slika


Matična WUXGA (1920 x 1200) rezolucija garantuje oštriju sliku i glatkiju grafiku. Za razliku od LCD projektora, DLP panel na modelu LX-MU700 daje postojano finu sliku tokom čitavog radnog veka, pa kvalitet projekcije neće vremenom opasti. Odnos kontrasta 2.100:1 daje čiste boje i dubok prikaz crne, pa poboljšava doživljaj kod publike. Da biste bili sigurni u najbolje rezultate za svaki zadatak i okruženje, izbor od dva kruga sa po 6 boja omogućava vam da lako optimizujete sliku za osvetljenost ili kontrast.

Fleksibilan izbor objektiva


Uz izbor od 7 izmenjivih objektiva kompanije Canon visokog kvaliteta, od fiksnih za projektovanje sa male razdaljine do modela sa izuzetno snažnim zumom, lako možete da pronađete savršen model za željenu razdaljinu projektovanja i okruženje. Bez obzira na to da li koristite jedan objektiv ili više njih, znaćete da cenite način na koji funkcija memorije za objektiv trenutno vraća željene postavke pomeranja, fokusa i zuma. Ovo donosi značajnu uštedu vremena ako projektor ima više namena u okviru jednog prostora, na primer u amfiteatru gde broj osoba u publici može da varira.

Raznovrsne opcije za povezivanje


LX-MU700 vam pomaže da u potpunosti iskoristite moderne, inovativne digitalne izvore. HDBaseT priključak omogućava vam da prenosite HD video zapis, zvuk i kontrolne signale putem jednog LAN kabla na razdaljinama do 100 m - dodaje novu dimenziju fleksibilnosti u vezi sa opcijama instalacije. Dodatni HDMI, DVI i Display Port priključci, kao i 5 BNC konektora, pružaju kompatibilnost sa širokim opsegom digitalnih video i računarskih izvora.

Lako postignite odlične rezultate


Uključite projektor, a funkcija Screen Trigger Output automatski će spustiti platno i prilagoditi ga razmeri projekcije, čime vam pomaže da održite optimalni kvalitet slike. Lakoći podešavanja i rukovanja dodatno doprinosi ispravljanje ključnih vertikalnih tačaka od +/-40°, koje garantuje preciznu geometriju slike iz skoro svakog ugla.

Lako i pristupačno održavanje i posedovanje


LX-MU700 dizajniran je za posedovanje bez muke: stoga lampe i filtere lako možete da zamenite bez uklanjanja projektora iz okruženja u kojem je instaliran - vreme neoperativnosti svodi se na apsolutni minimum. A zahvaljujući radnom veku lampe do 6.000 sati i jačini zvuka od 35 dBA u ekološki prihvatljivom režimu (jedna lampa), LX-MU700 predstavlja primamljivo ekonomičan izbor sa aspekta posedovanja.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LX-MU700, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Full HD video reproduced in perfect detail

Reprodukcija Full HD video zapisa uz savršene detalje

HDMI Port

HDMI priključak

Supporting HD video, audio and control

Podržava HD video, zvuk i kontrolu

DLP

DLP