Canon LX-MU800Z

LX-MU800Z

LX-MU800Z je prvi DLP projektor kompanije Canon sa laserskim izvorom svetla. Savršen je za digitalne znakove koji su uvek uključeni, a zahvaljujući svetlom izlazu od 8.000 lumena i naprednoj kontroli slike spreman je za sve.

LX-MU800Z

Prednosti

 • Svetla i upečatljiva DLP slika od 8.000 lumena
 • Savršen je za digitalne znakove: snažne alatke za podešavanje slike, upotreba non-stop i mogućnost uspravnog montiranja
 • Nema više skupih zamenskih lampi: tehnologija laserske diode sa radnim vekom od 20.000 sati
 • Matična WUXGA (1920 x 1200) rezolucija i razmera 16:10, uz motorizovani zum, fokus i pomeranje slike
 • Živopisne boje i dubok prikaz crne zahvaljujući dinamičkom odnosu kontrasta 10.500:1 (matični 1.050:1)
 • Idealan je za širok opseg primena, od učionica, kancelarija i sala za sastanke do prodavnica i muzeja
 • Podrška za puno mapiranje projekcije od 360 stepeni, krivljenje slike radi projektovanja na zaobljene površine, ispravljanje trapezoidnih izobličenja u 4 tačke i podešavanje geometrije
 • Projektujte sliku veličine 500" sa razdaljine od preko 90 metara uz objektiv sa izuzetno snažnim zumom
 • Izbor od 8 izmenjivih objektiva za izvanrednu svestranost*
 • Širok opseg opcija ulaza, što obuhvata i 3G-SDI visoke rezolucije
 • Trogodišnja usluga pozajmljivanja zamenskog projektora narednog dana**

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LX-MU800Z

Zadivljujući novi izvor svetla


Prvi projektor kompanije Canon sa diodnim izvorom svetla, LX-MU800Z daje izuzetno svetlu sliku od 8.000 lumena WUXGA rezolucije do 1920 x 1200. Tehnologija laserske diode i izvora svetla sa fosforom kompanije Canon omogućava duže trajanje u odnosu na tradicionalne projektore sa lampom - 20.000 sati upotrebe, što je 7 godina ako se svakodnevno koristi 8 sati. Zahvaljujući diodnom izvoru svetla hlađenom tečnošću, LX-MU800Z kompanije Canon može svakodnevno da radi po ceo dan, ali uz troškove korišćenja koji predstavljaju samo desetinu troškova kod standardnih projektora sa lampom koja sadrži živu.

Izvanredna kontrola za primenu na polju digitalnih znakova


Kontrola, fleksibilnost i snaga nadohvat ruke. LX-MU800Z kompanije Canon idealan je za digitalne znakove, uz podršku za puno mapiranje projekcije od 360 stepeni i krivljenje slike radi projektovanja na zaobljene površine, kao i napredne komande za podešavanje geometrije, ispravljanje ključnih vertikalnih tačaka u četiri ugla, rotaciju slike za 25 stepeni bez isecanja i mehaničko pomeranje slike za 50%. Jedinstvene alatke kompanije Canon za uklapanje ivica omogućavaju brzo i lako spajanje susednih slika sa više projektora, a ovaj projektor možete čak i da montirate u uspravnom položaju (potreban je nosač).

8 izmenjivih objektiva


Iskoristite prednost 8 izmenjivih objektiva "bajonet" tipa* dizajniranih tako da pokrivaju skoro sve načine primene, od projektovanja sa male razdaljine sa ultraširokim zumom (0,62-10,4 m) do izuzetno snažnog zuma (do 91 m), sve to uz veličinu slike od 40" do 500". Menjanje objektiva bezbedno je i jednostavno: softver koji je integrisan u LX-MU800Z ima 8 mesta u memoriji za unapred podešene postavke objektiva, dok bezbednosna funkcija za objektiv isključuje izvor svetla u slučaju skidanja objektiva.

Slika od koje zastaje dah


Zahvaljujući kombinaciji DLP tehnologije sa jednim čipom i snažnog laserskog izvora svetla, LX-MU800Z kompanije Canon koristi krug sa 3 boje i 4 segmenta radi postizanja superiorne slike i značajnog smanjivanja efekta duginih boja, dok dinamički kontrast daje dublji prikaz crne za obuhvatajući doživljaj. Široka sRGB gama boja od 91,9% daje živopisnu paletu boja, a postavke osvetljenosti moguće je menjati u koracima od 1% između 20% i 100% radi preciznog prilagođavanja uslovima ambijentalnog osvetljenja i poklapanja osvetljenosti prilikom uklapanja ivica.

Poboljšane mogućnosti povezivanja i upravljanja


LX-MU800Z kompanije Canon spreman je za prikazivanje širokog opsega medija, uz direktni ulaz za HDMI 1.4a, 15-pinski D-sub, DVI-D, 5 BNC komponentni, video standard visokih specifikacija (3 Gb/s) 3G-SDI i HDBaseT za prenos nekomprimovanog video zapisa preko Ethernet mreže - idealno rešenje za živopisno i stabilno mapiranje projekcije. LX-MU800Z takođe pruža 15-pinski D-sub i 3G-SDI izlaz, a sistemi za kontrolu mogu da iskoriste prednost serijskog priključka RS-232C, HDBaseT, LAN i funkcija za upravljanje preko mreže.

Trogodišnja garancija "sledeći dan"


LX-MU800Z je lak za održavanje zahvaljujući izvoru svetla dugog radnog veka i tome što nema filtera za zamenu. Besplatna trogodišnja poboljšana garancija kompanije Canon sa uslugom pozajmljivanja omogućava da narednog dana** dobijete zamenski projektor dok je originalni uređaj na popravci, čime se vreme neoperativnosti svodi na minimum.

* Odnos projekcije mora da bude naveden na objektivu za projekciju.
** "Narednog dana" znači da ćete, kada je to moguće, zamenski projektor dobiti dan nakon podnošenja zahteva za popravku. Ako zahtev stigne nakon podneva, vikendom ili praznikom, zamenski proizvod ćete dobiti u roku od dva dana. Ova usluga pozajmljivanja obuhvaćena je kompletnim odredbama i uslovima i dostupna je samo u određenim regionima.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LX-MU800Z, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Reprodukcija Full HD video zapisa uz savršene detalje

HDMI Port

HDMI priključak

Supporting HD video, audio and control

Podržava HD video, zvuk i kontrolu

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

Crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

Produžena trogodišnja garancija