Canon XEED WUX4000

XEED WUX4000

Uz WUXGA rezoluciju, podršku za Full HD i asortiman izmenjivih objektiva, WUX4000 koristi prednosti tehnologije LCOS - ponovo definiše reper za projektore za trajno instaliranje.

Prednosti

  • Izvorna WUXGA rezolucija i Full HD podrška
  • Tehnologija LCOS
  • 4.000 lumena
  • Odnos kontrasta 1.000:1
  • Motorizovano pomeranje objektiva, zum i fokus
  • 3 izmenjiva objektiva
  • Napredno RGB podešavanje i podešavanje game
  • DVI i HDMI ulazi
  • Mrežni priključak sa PJLink kompatibilnošću

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XEED WUX4000

WUXGA rezolucija i tehnologija LCOS - jedinstvena kombinacija


Zahvaljujući projektovanju u WUXGA rezoluciji (1920 x 1200 piksela), XEED WUX4000 podiže nivo kvaliteta za projektore za trajno instaliranje. Slika se sa PC ili Macintosh računara emituje uz izvanrednu jasnoću, a reprodukcija Full HD video zapisa obavlja se uz veoma visok nivo detalja. LCOS tehnologija kompanije Canon prevazilazi tipične sporedne efekte do kojih dolazi prilikom običnog projektovanja slike i pruža zapanjujući kvalitet slike bez neželjenih efekata "mreže" ili "duginih boja".

Izuzetne performanse


XEED WUX4000 koristi najnoviju generaciju optičkog sistema AISYS kompanije Canon i pruža moćnih 4.000 lumena. AISYS optimizuje performanse LCOS ploča, za rezultate koji prevazilaze uslove jakog osvetljenja. Visok odnos kontrasta 1.000:1 obezbeđuje živ prikaz boja i odlične nivoe crne boje.

Asortiman izmenjivih objektiva kompanije Canon


WUX4000 je prvi model iz XEED asortimana koji pruža izbor izmenjivih objektiva visokog kvaliteta. Standardni objektiv sa zumom od 1,5x biće dovoljan za većinu scenarija za instalaciju. Međutim, dostupan je i zum objektiv sa dugim fokusom za veće prostore, kao i ultraširokougaoni fiksni objektiv koji je savršen za zadnju projekciju. Bez obzira koji objektiv odaberete, Canon kvalitet je garantovan - obezbeđuje zadržavanje detalja na slici, bez žrtvovanja osvetljenosti ili geometrije slike.

Motorizovano pomeranje objektiva


WUX4000 poseduje funkciju motorizovanog vertikalnog i horizontanog pomeranja objektiva, što omogućava jednostavnu instalaciju. Vertikalno pomeranje može da se obavlja u opsegu +55% do -15% visine slike, a horizontalno pomeranje u opsegu +/-10% širine slike.

Fleksibilna integracija i raznovrsni načini povezivanja


Napravljen za korišćenje sa digitalnim HD izvorima, XEED WUX4000 poseduje DVI-D i HDMI priključke. Dostupan je VGA priključak sa 15 iglica, kao i tri mini priključka za zvuk. Serijski i mrežni priključci omogućavaju upravljanje i praćenje, a PJLink kompatibilnost WUX4000 čini idealnim za integraciju u AV sistem.

Jednostavno održavanje


Napravljen da traje, WUX4000 poseduje modularni dizajn koji omogućava jednostavno servisiranje. Lampa visoke efikasnosti ima radni vek do 3.000 časova (u tihom režimu), a pristupa joj se sa zadnje strane projektora. Filter za vazduh se jednostavno izvlači sa strane, a projektor ostaje na mestu. Obezbeđen je čak i brz pristup ključnim optičkim komponentama koje imaju ograničen radni vek, čime se uklanja potreba za složenim rastavljanjem. Održavanje nikada nije bilo brže niti jednostavnije.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XEED WUX4000, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu osvetljenost i veliki kontrast

Full HD video reproduced in perfect detail

Reprodukcija Full HD video zapisa uz savršene detalje

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard