Canon XEED WUX500

XEED WUX500

Uživajte u superiornom kvalitetu slike i raznovrsnim opcijama za povezivanje uz ovaj kompaktni WUXGA projektor za trajno instaliranje koji koristi tehnologiju LCOS, pruža postojanu osvetljenost od 5.000 lumena, ima zum objektiv od 1,8x Canon kvaliteta, kao i HDBaseT i Wi-Fi.

XEED WUX500

Prednosti

  • Postizanje detaljne, izuzetno realistične slike osnovne WUXGA rezolucije (1920 x 1200 piksela) uz Full HD podršku
  • Uživajte u živopisnoj konstantnoj* osvetljenosti od 5.000 lumena i u osnovnom odnosu kontrasta 2.000:1
  • Kreirajte glatku i besprekornu sliku sa živopisnim i preciznim bojama pomoću LCOS panela i tehnologije AISYS
  • Zum objektiv od 1,8x sa ručnim mehanizmima za pomeranje, zumiranje i fokusiranje omogućava brzu i preciznu instalaciju
  • Povezivanje sa širokim opsegom uređaja zahvaljujući HDBaseT vezi** i Wi-Fi funkciji za bežični LAN uz Network Multi Projection (NMPJ)
  • Napredne funkcije za prikazivanje slike obuhvataju hardversko uklapanje ivica, uporedno prikazivanja slike i ispravljanje ključnih vertikalnih tačaka u četiri ugla
  • Višestruka projekcija bez računara pomoću USB veze sa do devet projektora
  • HDMI priključak i RJ-45 mrežni priključak
  • Lak pristup lampi i filteru vazduha smanjuje troškove održavanja
  • Energetska efikasnost uz trajanje lampe do 5.000 sati i nivo buke od samo 30 dBA u ekološki prihvatljivom režimu

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XEED WUX500

Kompaktan projektor visoke rezolucije za trajno instaliranje


Uživajte u superiornom kvalitetu slike i raznovrsnim opcijama za povezivanje uz kompaktni projektor za trajno instaliranje XEED WUX500, koji je težak samo 5,6 kg. Daje svetlu i detaljnu sliku visoke rezolucije sa računara i iz video izvora, uz lako čitljiv tekst i glatku grafiku, zahvaljujući osnovnoj WUXGA (1920 x 1200 piksela) rezoluciji i podršci za Full HD.

Postojana* osvetljenost


Optički sistem AISYS kompanije Canon daje snažnu osvetljenost od 5.000 lumena i odnos kontrasta 2.000:1, za jasnu sliku čak i pod snažnim ambijentalnim osvetljenjem. Zum objektiv od 1,8x ima konstantni otvor blende F2,8, pa se osvetljenost uopšte ne menja bez obzira na postavku zuma.

Napredna LCOS tehnologija panela


LCOS (Liquid Crystal On Silicon) paneli funkcionišu u kombinaciji sa sistemom AISYS radi kreiranja izvanredno glatke i besprekorne slike sa živopisnim, preciznim bojama, koja je oslobođena efekata mreže i duginih boja koji su često prisutni kod drugih tehnologija panela.

Moćne funkcije za prikazivanje slike daju vam kontrolu


Asortiman naprednih funkcija pruža besprekornu fleksibilnost i kontrolu nad prikazivanjem slike. Integrisane mogućnosti uklapanja ivica i podešavanja registracije omogućavaju vam da neprimetno uklapate slike sa više projektora, dok ispravljanje ključnih vertikalnih tačaka na četiri mesta doprinosi održavanju oštrine i preciznosti slike čak i prilikom projekcije pod uglom. Uporedno prikazivanje slika omogućava projektovanje iz dva digitalna izvora (ili iz jednog digitalnog i jednog analognog), što je idealno za video konferencije.

Jednostavno izvanredan


Zum objektiv od 1,8x Canon kvaliteta na ovom projektoru daje preciznu geometriju, oštar fokus i preciznost, a opremljen je motorizovanim mehanizmima za vertikalno i horizontalno pomeranje, za izvanrednu fleksibilnost prilikom instalacije.

Raznovrsne opcije za povezivanje


Projektujte statične i pokretne slike iz širokog opsega izvora zahvaljujući velikom izboru ulaza. U njih spadaju HDBaseT priključak** i Wi-Fi, kao i funkcija Network Multi-Projection (NMPJ) za lako žično ili bežično projektovanje preko LAN mreže. Dostupni su HDMI i DVI priključci za digitalni ulaz, a firmver je moguće lako ažurirati pomoću USB priključka koji omogućava i projektovanje direktno sa USB fleš uređaja bez potrebe za računarom. Ugrađeni RJ-45 mrežni priključak omogućava daljinski nadzor i upravljanje, uz podršku za standard "Crestron Connected™".

Energetski efikasan i lak za održavanje


Energetski efikasni ekološki prihvatljivi režim omogućava da lampa traje od 5.000 sati i smanjuje nivo buke ventilatora na 30 dBA za tiho okruženje. Održavanje je jednostavno zahvaljujući brzoj i lakoj zameni lampe i filtera za vazduh u okruženju u kojem je projektor instaliran. WUX500 ima trogodišnju poboljšanu garanciju kompanije Canon sa uslugom pozajmljivanja, koja vam omogućava da narednog dana*** dobijete zamenski projektor dok je originalni uređaj na popravci.

Medicinska varijanta


Takođe je dostupna namenska medicinska verzija koja pruža DICOM 14 kompatibilnost.

*Osvetljenost može da se smanji za najviše 5%. Na osnovu veličine jedne slike.
** Pogledajte ispod za provereno kompatibilne HDBaseT odašiljače.
*** "Narednog dana" znači da ćete, kada je to moguće, zamenski projektor dobiti dan nakon podnošenja zahteva za popravku. Ako zahtev stigne nakon podneva, vikendom ili praznikom, zamenski proizvod ćete dobiti u roku od dva dana. Ova usluga pozajmljivanja obuhvaćena je kompletnim odredbama i uslovima i dostupna je samo u određenim regionima.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XEED WUX500, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Kompatibilni HDBaseT odašiljači

(Drugi odašiljači mogu da budu kompatibilni, ali nisu testirani)

ProizvođačTipNaziv modelaHDBaseT vezaNapomena
VideoZvukLANRS-232C
CrestronOdašiljačDM-TX-201-CDaDaDaNeOvaj TX nema RS-232C priključak.
DM-TX-401-CDaDaDaNe
KramerOdašiljačTP-581TDaDaDaDa
TP-582TDaDaDaDa
AMXOdašiljačDX-TXDaDaDaNeOvaj TX ne podržava RS-232C za projektor.
ExtronOdašiljačXTP T USW 103NeNeNeNe
GefenOdašiljačGEF-HDCAT5-ELRPOL(S)DaDaNe*³NeOvaj TX ne podržava RS-232C za projektor.
AtlonaOdašiljačAT-HDTX-RSNETDa*¹DaDaNe
CYPOdašiljačPU-507-KITDa*¹DaDaDa

*¹ Možda neće prikazivati u očekivanoj rezoluciji kada su povezani neki ulazni uređaji
*² Ovaj projektor ne podržava funkciju „Extron XTP“.
*³ LAN komunikacija nije moguća dok je projektor u režimu pripravnosti (TX ne podržava režim LPPF2)

Odricanja od odgovornosti
Podrazumevana postavka je LAN (Gbit).
Prelazak između HDBaseT⇔LAN(Gbit) zahteva ponovno pokretanje projektora.

XEED studije slučaja

Medicinski centri Gesundheit Nord

Video projektori kompanije Canon video stvaraju najoštrije moguće slike za lekare iz grupe ‘Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH’. Upotreba video projektora XEED SX80 Mark II Medical kompanije Canon modernizovala je njihovu svakodnevicu i sada se digitalni rendgenski sistemi koriste tokom dnevnih konsultacija na četiri klinike u Bremenu.

Restoran inamo, London

Tokom 2010. godine, preko 90 Canon XEED projektora instalirano je u restoranu inamo st james. Projektori predstavljaju deo sopstvenog E-TableTM rešenja restorana inamo, koje gostima omogućava da naruče obrok, izaberu digitalni stolnjak, prate „kuvarsku kameru“ u kuhinji, pa čak i da naruče taksi prevoz do kuće, i sve to pomoću prikaza projektovanog na njihov sto.