Canon XEED WUX6010

XEED WUX6010

Postignite zadivljujući kvalitet slike pomoću vrhunskog projektora kompanije Canon za trajno instaliranje sa matičnom WUXGA rezolucijom, osvetljenošću boja od 6.000 lumena, podrškom za HDBaseT i izborom od 5 opcionih objektiva visokog kvaliteta.

Prednosti

  • Postignite detaljnu, izuzetno realističnu sliku uz osnovnu WUXGA rezoluciju
  • Pruža izvanrednu osvetljenost od 6.000 lumena i odnos kontrasta 2.000:1
  • Kreirajte živopisnu sliku sa preciznim bojama uz LCOS tehnologiju panela
  • Prenosite HD sliku, zvuk i kontrolne signale putem jednog kabla uz HDBaseT
  • Dostupan je izbor od pet veoma kvalitetnih, izmenjivih objektiva kompanije Canon za projektovanje
  • Motorizovano pomeranje objektiva, zum i fokus za brzu i preciznu instalaciju
  • Uporedno projektujte slike iz dva digitalna izvora
  • Novi napredni procesor slike ima funkcije poput hardverskog uklapanja ivica, uporednog prikazivanja slike i ispravljanja ključnih vertikalnih tačaka u četiri ugla
  • Lak pristup lampi i filteru vazduha smanjuje troškove održavanja

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XEED WUX6010

Slika koja će očarati publiku


Uživajte u novom standardu Canon XEED projektora za trajno instaliranje uz WUX6010. Dobićete živopisnu i detaljnu sliku sa računara i iz video izvora - zahvaljujući osnovnoj WUXGA rezoluciji i podršci za Full HD. Jedinstvena optička mašina AISYS kompanije Canon daje osvetljenost od 6.000 lumena i odnos kontrasta 2.000:1 za jasnu sliku čak i pod snažnim ambijentalnim osvetljenjem.

Napredna LCOS tehnologija panela


LCOS (Liquid Crystal On Silicon) paneli rade u kombinaciji sa sistemom AISYS kompanije Canon, da bi se postigla izvanredno glatka slika. Prikaz boja je veran, a slika je oslobođena efekata mreže i duginih boja koji su često prisutni kod drugih tehnologija panela. To WUX6010 čini idealnim za okruženja u kojima je neophodna glatka, ali detaljna slika.

Pet fleksibilnih, izmenjivih objektiva kompanije Canon


WUX6010 možete da uparite sa savršenim objektivom za svako okruženje, zahvaljujući izboru od pet Canon objektiva za projektovanje, vrhunskog kvaliteta. Postići ćete izvanrednu preciznost i superiornu fleksibilnost pri instalaciji zahvaljujući motorizovanom vertikalnom i horizontalnom pomeranju objektiva, koje je precizno do nivoa od pola piksela. Svaki objektiv koristi renomiranu tehnologiju kompanije Canon i pruža preciznu geometriju, oštar fokus i preciznost kakve biste očekivali od lidera na polju optike za sliku.

Svestrano i praktično povezivanje


Asortiman ulaza na modelu WUX6010 pruža vam maksimalnu fleksibilnost. HDBaseT omogućava prenos HD slike, zvuka i kontrolnih signala putem jednog LAN kabla na razdaljinama do 100 m bez opadanja kvaliteta, čime se drastično proširuje opseg opcija za konfigurisanje sistema. DVI i HDMI ulazi čine WUX6010 idealnim projektorom za načine primene poput video konferencija, koje zahtevaju uporedno prikazivanje slike. Uporedno prikazivanje slika može da se postigne pomoću bilo koja dva digitalna izvora ili pomoću jednog digitalnog i jednog analognog izvora.

Snažne funkcije vam daju kontrolu


WUX6010 pruža besprekornu fleksibilnost i kontrolu nad prikazivanjem slike. Napredne funkcije poput hardverskog uklapanja ivica omogućavaju vam da neprimetno uklapate slike sa više projektora, radi kreiranja impresivnih višestrukih prikaza. Ispravljanje ključnih vertikalnih tačaka na četiri mesta doprinosi održavanju oštrine i preciznosti slike čak i prilikom projektovanja pod uglom; dok horizontalno i vertikalno podešavanje registracije omogućava da postignete savršeno poravnanje RGB panela do nivoa pojedinačnih piksela.

Modularni dizajn za lako održavanje


WUX6010 je izuzetno lak za održavanje. Lampu i filter vazduha moguće je zameniti u samo nekoliko jednostavnih koraka - bez potrebe za uklanjanjem projektora iz okruženja u kojem je instaliran. WUX6010 ima trogodišnju poboljšanu garanciju kompanije Canon sa uslugom pozajmljivanja, koja vam omogućava da narednog dana* dobijete zamenski projektor dok je originalni uređaj na popravci.

*"Narednog dana" znači da ćete, kada je to moguće, zamenski projektor dobiti dan nakon podnošenja zahteva za popravku. Ako zahtev stigne nakon podneva, vikendom ili praznikom, zamenski proizvod ćete dobiti u roku od dva dana. Ova usluga pozajmljivanja obuhvaćena je kompletnim odredbama i uslovima i dostupna je samo u određenim regionima.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XEED WUX6010, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu osvetljenost i veliki kontrast

Full HD video reproduced in perfect detail

Reprodukcija Full HD video zapisa uz savršene detalje

HDMI Port

HDMI priključak

Supporting HD video, audio and control

Podržava HD video, zvuk i kontrolu

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

Crestron

Crestron

Compatible HDBaseT Transmitters

(Other transmitters may be compatible but have not been tested)

Manufacturer Type Model Name Connection via HDBaseT Note
Video Audio LAN RS-232C
Crestron Transmitter DM-TX-201-C Yes Yes Yes No This transmitter does not have an RS-232C terminal.
DM-TX-401-C Yes Yes Yes Yes
Kramer Transmitter TP-581T Yes Yes Yes Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices
TP-582T Yes Yes Yes Yes
AMX Transmitter DX-TX Yes Yes Yes No
Gefen Transmitter GEF-HDCAT5-ELRPOL(S) Yes Yes No No This transmitter does not support RS-232C when connected to the projector. The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
Atlona Transmitter AT-HDTX-RSNET Yes Yes No Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
CYP
PU-507-KIT Yes Yes Yes Yes


[Notes]
Set to HDBaseT for Serial Connection in the Menu.
Not compatible with “Extron XTP” specifications.