Canon XEED WX6000

XEED WX6000

XEED WX6000 koristi tehnologije LCOS i AISYS uz motorizovane objektive kako bi pružio osvetljenost od 5.700 lumena i WXGA+ rezoluciju - savršeno rešenje za preduzeća koja prelaze na projekciju u širokom formatu.

Prednosti

  • Matična rezolucija WXGA+
  • Tehnologija LCOS
  • Osvetljenost boja 5.700 lumena
  • Odnos kontrasta 1.000:1
  • Motorizovani zum, fokus i pomeranje objektiva
  • 4 izmenjiva objektiva
  • Napredno RGB podešavanje i podešavanje game
  • DVI i HDMI™ ulazi
  • Mrežni priključak sa podrškom za PJLink™
  • Mogućnost instaliranja od 360°

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XEED WX6000

Svetla i detaljna projekcija


Uz izvanrednu osvetljenost od 5.700 lumena, XEED WX6000 je idealan LCOS projektor za trajno instaliranje. Pruža visoku matičnu WXGA+ (1440x900) rezoluciju i savršen je za prostore gde osvetljenost igra važnu ulogu: kao što su konferencijske sale i veliki prostori.

Zapanjujući kvalitet slike


LCOS panel od 0,7" u kombinaciji sa AISYS optičkim sistemom kompanije Canon omogućava da vaša publika vidi samo savršenu i besprekornu sliku - čak i u zahtevnim prostorima poput konferencijskih sala u hotelima i izložbenih centara.

16:10 projekcija i veliki odnos otvora blende daju izuzetno gladak prikaz slike, što ovaj model čini ozbiljnim izborom za kreativna preduzeća koja predstavljaju logotipe i druge precizne kreacije. Odnos kontrasta 1.000:1 obezbeđuje dubok prikaz crne i živopisan prikaz boja.

Neprikosnoven kvalitet objektiva kompanije Canon


Projektori za trajno instaliranje zahtevaju izuzetno precizne objektive, a XEED WX6000 pruža kvalitet i fleksibilnost koji su vam potrebni. Izvanredna definicija slike i maksimalni izlaz svetla obezbeđeni su zahvaljujući tehnologiji za objektive kompanije Canon.

Napredne funkcije za instaliranje sa preciznošću od ½ piksela omogućavaju vam da slike prikazujete u najboljem svetlu - ključno je za instalacije sa više projektora (poput 3D projekcija, slaganja, objedinjenih sistema i kupola).

Izaberite idealan objektiv


Četiri izmenjiva objektiva velike preciznosti (što obuhvata standardni 1,5x zum, širokougaoni, 1,7x dugački zum i 1,95x ultradugački zum) omogućavaju precizno održavanje kvaliteta slike čak i u velikim prostorima.

Upravljajte slikom


XEED WX6000 poseduje asortiman inteligentnih funkcija koje vam omogućavaju da verno i precizno predstavite slike. Pojedinačna RGB kontrola, 6 osa za boje i podešavanje detalja game pomažu vam da postignete izvanredno uklapanje boja koje je veoma blizu onome što pružaju profesionalno kalibrisani uređaji.

Fleksibilno povezivanje i rukovanje


XEED WX6000 nudi širok izbor opcija za povezivanje pogodnih za okruženja za poslovno, edukativno i javno prikazivanje. DVI i HDMI™ priključci omogućavaju projektovanje digitalnih HD slika i video zapisa; a mrežni priključak i RS232C priključak omogućavaju jednostavno povezivanje na kontrolni sistem za prostoriju i mrežu. Dostupna je i podrška za industrijski standard PJLink™,što omogućava upravljanje i praćenje preko IP mreže. U kombinaciji sa fleksibilnom mogućnošću instaliranja od 360°, te funkcije čine model XEED WX6000 izuzetno svestranim uređajem za poslovnu primenu.

Uštedite i smanjite emisiju


Uz manje od 0,08 vati po jedinici osvetljenosti, potrošnja energije modela XEED WX6000 jedna je od najnižih na tržištu.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XEED WX6000, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu osvetljenost i veliki kontrast

HD Ready

Podržava prikazivanje HD materijala

HDMI Port

HDMI priključak

Industry standard control protocol

Upravljački protokol koji predstavlja industrijski standard

Serial Commands

Preuzmite serijske komande neophodne za podešavanje daljinskog upravljača uređaja WX6000

Preuzmi (pdf)

XEED studije slučaja

Case Study Gesundheit Nord Medical

Medicinski centri Gesundheit Nord

Video projektori kompanije Canon video stvaraju najoštrije moguće slike za lekare iz grupe ‘Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH’. Upotreba video projektora XEED SX80 Mark II Medical kompanije Canon modernizovala je njihovu svakodnevicu i sada se digitalni rendgenski sistemi koriste tokom dnevnih konsultacija na četiri klinike u Bremenu.

Case Study inamo Restaurant

Restoran inamo, London

Tokom 2010. godine, preko 90 Canon XEED projektora instalirano je u restoranu inamo st james. Projektori predstavljaju deo sopstvenog E-TableTM rešenja restorana inamo, koje gostima omogućava da naruče obrok, izaberu digitalni stolnjak, prate „kuvarsku kameru“ u kuhinji, pa čak i da naruče taksi prevoz do kuće, i sve to pomoću prikaza projektovanog na njihov sto.