Kako da podesite i da koristite Connect Station CS100

Ova serija video zapisa vodiće vas kroz podešavanje, povezivanje, prebacivanje, prikazivanje, deljenje i pravljenje rezervnih kopija dragocenih uspomena.

one-place

Podešavanje uređaja Connect Station

Ovaj video vam pomaže da započnete korišćenje uređaja Connect Station CS100, od povezivanja sa televizorom i uključivanja do izbora jezika.

Prikaz video zapisa

Povezivanje uređaja Connect Station

Saznajte kako da ga povežete na kućnu Wi-Fi mrežu, kako da se prijavite na CANON iMAGE GATEWAY i da uspostavite vezu sa društvenim mrežama i informatičkim oblakom.

Prikaz video zapisa

Prabacivanje slika na Connect Station

Ovo uputstvo vam pokazuje kako da prebacujete fotografije i video zapise na Connect Station CS100, bilo direktno sa fotoaparata putem NFC i Wi-Fi veze, sa memorijske kartice ili putem USB veze.

Prikaz video zapisa

Prikazivanje i organizovanje sadržaja

Na najbolji način iskoristite kolekciju i ponovo doživite uspomene kreiranjem albuma i pregledanjem na smartfonu ili tabletu.

Prikaz video zapisa

Deljenje slika

Delite uspomene sa porodicom i prijateljima. Ovo uputstvo vam pokazuje kako da delite na društvenim mrežama, da šaljete slike na druge uređaje Connect Station i da bežično štampate uz izvanredan kvalitet.

Prikaz video zapisa

Pravljenje rezervne kopije

Ovaj video vam pokazuje kako da napravite rezervnu kopiju sadržaja sa uređaja Connect Station CS100 radi bezbednog čuvanja, kao i kako da vratite podatke.

Prikaz video zapisa

Priručnik za Connect Station CS100

Ako su vam potrebne dodatne informacije o podešavanju i korišćenju uređaja Connect Station CS100, preuzmite kompletan priručnik

Preuzmite priručnik za CS100 [PDF]