Canon i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw je brz i kompaktan crno-beli laserski štampač sa podrškom za PCL, Wi-Fi i povezivanje sa mobilnim uređajima, koji ima pristupačnu cenu i idealan je za širok opseg primena.

Prednosti

  • Brzo: brzina štampe od 27 stranica u minuti, vreme do prvog otiska od 8 sekundi, uz automatsko dvostrano štampanje i Quick First-Print tehnologije kompanije Canon
  • Moderan, uredan i kompaktan dizajn
  • PCL5e/6 optimizovano štampanje za kompatibilnost sa postojećom infrastrukturom
  • Podrška za Wi-Fi i Ethernet mrežu
  • Podrška za povezivanje sa mobilnim uređajima i Google Cloud Print
  • Mala potrošnja energije i vodeća energetska efikasnost u klasi.

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP151dw

Brzina, prostor i ušteda


i-SENSYS LBP151dw je uređaj koji štedi prostor i pruža izvanrednu brzinu po veoma pristupačnoj ceni. Veliku brzinu štampanja od 27 stranica u minuti upotpunjuju mogućnost dvostranog štampanja, vreme do prve stranice od 8 sekundi i Quick First-Print tehnologije kompanije Canon koje garantuju kratko vreme do otiska, čak i iz režima mirovanja.

Podrška za Wi-Fi, povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima


Povezivanje štampača na Ethernet ili Wi-Fi mrežu jednostavno je poput pritiska na dugme. Možete bežično da štampate sa mobilnog uređaja sa podrškom za Mopria pomoću besplatne dodatne komponente. Takođe, možete da pristupite širokom asortimanu naprednih funkcija sa iOS ili Android uređaja pomoću besplatne aplikacije Canon PRINT Business.

Podrška za Google Cloud Print


i-SENSYS LBP151dw omogućava direktno povezivanje sa informatičkim oblikom bez upotrebe računara. Za tren možete da ga povežete sa Google Cloud Print nalogom i da odmah počnete da štampate na njemu sa bilo kojeg kompatibilnog uređaja.

Podrška za PCL


Za IT profesionalce, i-SENSYS LBP151dw predstavlja savršeno rešenje za brojne probleme, uz veoma jednostavno povezivanje na mrežu i kompaktnu, pristupačnu pouzdanost.

Efikasna mala potrošnja energije


Ovaj štampač je tih, što ga čini savršenim za maloprodajna okruženja, filijale banki i recepcije hotela, a pruža i vodeću u klasi energetsku efikasnost uz malu potrošnju energije.

Višenamenski kartridž za štampu


Višenamenski kartridž za štampu omogućava rad bez održavanja i pouzdano dobijanje otisaka visokog kvaliteta. Originalni kartridži za laserske štampače kompanije Canon sadrže toner, doboš i jedinicu za čišćenje, a možete lako da ih zamenite za nekoliko sekundi.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS LBP151dw, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

USB connection

USB veza

PCL Printing

PCL štampanje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone