Canon i-SENSYS LBP6030B

i-SENSYS LBP6030B

Pristupačan monohromatski laserski štampač koji ne zauzima puno prostora, napravljen za ličnu upotrebu ili upotrebu u malim kancelarijama. Tih, pouzdan i energetski veoma efikasan, budući da troši malo energije, omogućava brzo štampanje visokog kvaliteta.

Prednosti

  • Pristupačan monohromatski laserski štampač - idealan za male ili kućne kancelarije
  • Brzi crno-beli otisci visokog kvaliteta, brzinom od 18 stranica u minuti
  • Nema čekanja štampe, uz brzo štampanje prvog otiska
  • Elegantan dizajn koji ne zauzima puno prostora može da stane na bilo koji sto
  • Uživajte u vodećoj energetskoj efikasnosti u klasi

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP6030B

Monohromatski laserski štampač koji ne zauzima puno prostora


Ovaj brzi, kompaktni i pristupačni monohromatski laserski štampač, dizajniran da se lako uklopi na sto, savršen je za ličnu upotrebu i upotrebu u malim kancelarijama. Njegov elegantni dizajn u modernoj crnoj boji koji ne zauzima puno prostora sadrži poklopac ležišta za papir koji je moguće uvući, a dimenzije su mu samo 364 x 249 x 198 mm (Š x D x V).

Brze i produktivne performanse


Uređaj i-SENSYS LBP6030B aktivira se gotovo istog trenutka kada vam zatreba, zahvaljujući tehnologijama kompanije Canon za brzo štampanje prvog otiska (Quick First-Print), koje omogućavaju brz povratak iz režima mirovanja. Zahvaljujući vremenu do prvog otiska (FPOT) od samo 7,8 sekundi i brzini profesionalnog laserskog štampanja od 18 stranica u minuti, nema potrebe da čekate na otiske - pa možete brzo da se vratite onome što je bitno.

Izuzetan kvalitet laserske štampe


Uživajte u najoštrijem, najčitljivijem tekstu i najdetaljnijoj grafici zahvaljujući maksimalnoj rezoluciji štampanja od 2.400 x 600 tpi, s automatskim poboljšavanjem slike. Naš MS (magnetni sferični) toner specijalno je napravljen tako da daje optimalne rezultate prilikom svakog otiska.

Ušteda energije


Zahvaljujući tehnologiji On-Demand Fixing kompanije Canon, ovaj štedljivi štampač troši samo 0,8 vati u režimu mirovanja i gotovo da nema vremena zagrevanja. Isključivanje štampača je olakšano zahvaljujući praktičnom prekidaču za napajanje sa prednje strane, čime dodatno štedite novac i smanjujete njegov uticaj na životnu sredinu.

Tih rad


Zahvaljujući dizajnu kompanije Canon, štampač i-SENSYS LBP6030B je nečujan u stanju pripravnosti i izuzetno tih tokom rada - tako da možete da se koncentrišete na rad bez ometanja.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridž koji može da se reciklira osigurava rad bez održavanja i pouzdano štampanje visokog kvaliteta. Originalni kartridž kompanije Canon za laserske štampače sadrži toner, doboš i jedinicu za čišćenje i može da se zameni za nekoliko sekundi bez muke ili nereda.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS LBP6030B, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

High print quality

Visok kvalitet štampanja

USB connection

USB veza

Sledeći koraci

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.