Canon i-SENSYS LBP6030B

i-SENSYS LBP6030B

Pristupačan monohromatski laserski štampač koji ne zauzima puno prostora, napravljen za ličnu upotrebu ili upotrebu u malim kancelarijama. Tih, pouzdan i energetski veoma efikasan, budući da troši malo energije, omogućava brzo štampanje visokog kvaliteta.

Prednosti

  • Pristupačan monohromatski laserski štampač - idealan za male ili kućne kancelarije
  • Brzi crno-beli otisci visokog kvaliteta, brzinom od 18 stranica u minuti
  • Nema čekanja štampe, uz brzo štampanje prvog otiska
  • Elegantan dizajn koji ne zauzima puno prostora može da stane na bilo koji sto
  • Uživajte u vodećoj energetskoj efikasnosti u klasi

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled za Canon i-SENSYS LBP6030B

Monohromatski laserski štampač koji ne zauzima puno prostora


Ovaj brzi, kompaktni i pristupačni monohromatski laserski štampač, dizajniran da se lako uklopi na sto, savršen je za ličnu upotrebu i upotrebu u malim kancelarijama. Njegov elegantni dizajn u modernoj crnoj boji koji ne zauzima puno prostora sadrži poklopac ležišta za papir koji je moguće uvući, a dimenzije su mu samo 364 x 249 x 198 mm (Š x D x V).

Brze i produktivne performanse


Uređaj i-SENSYS LBP6030B aktivira se gotovo istog trenutka kada vam zatreba, zahvaljujući tehnologijama kompanije Canon za brzo štampanje prvog otiska (Quick First-Print), koje omogućavaju brz povratak iz režima mirovanja. Zahvaljujući vremenu do prvog otiska (FPOT) od samo 7,8 sekundi i brzini profesionalnog laserskog štampanja od 18 stranica u minuti, nema potrebe da čekate na otiske - pa možete brzo da se vratite onome što je bitno.

Izuzetan kvalitet laserske štampe


Uživajte u najoštrijem, najčitljivijem tekstu i najdetaljnijoj grafici zahvaljujući maksimalnoj rezoluciji štampanja od 2.400 x 600 tpi, s automatskim poboljšavanjem slike. Naš MS (magnetni sferični) toner specijalno je napravljen tako da daje optimalne rezultate prilikom svakog otiska.

Ušteda energije


Zahvaljujući tehnologiji On-Demand Fixing kompanije Canon, ovaj štedljivi štampač troši samo 0,8 vati u režimu mirovanja i gotovo da nema vremena zagrevanja. Isključivanje štampača je olakšano zahvaljujući praktičnom prekidaču za napajanje sa prednje strane, čime dodatno štedite novac i smanjujete njegov uticaj na životnu sredinu.

Tih rad


Zahvaljujući dizajnu kompanije Canon, štampač i-SENSYS LBP6030B je nečujan u stanju pripravnosti i izuzetno tih tokom rada - tako da možete da se koncentrišete na rad bez ometanja.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridž koji može da se reciklira osigurava rad bez održavanja i pouzdano štampanje visokog kvaliteta. Originalni kartridž kompanije Canon za laserske štampače sadrži toner, doboš i jedinicu za čišćenje i može da se zameni za nekoliko sekundi bez muke ili nereda.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS LBP6030B, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

High print quality

Visok kvalitet štampanja

USB connection

USB veza