Canon i-SENSYS LBP6030w

i-SENSYS LBP6030w

Pristupačan monohromatski laserski štampač koji ne zauzima puno prostora za male ili kućne kancelarije, sa Wi-Fi funkcijom za lako bežično umrežavanje i štampanje sa pametnih uređaja. Tih, pouzdan i energetski veoma efikasan, omogućava brzo štampanje visokog kvaliteta.

Prednosti

  • Pristupačan monohromatski laserski štampač sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mobilnim uređajima
  • Jednostavno štampanje sa pametnih uređaja zahvaljujući aplikaciji Mobile Printing kompanije Canon
  • Brzi crno-beli otisci visokog kvaliteta, brzinom od 18 stranica u minuti
  • Nema čekanja štampe zahvaljujući tehnologijama za brzo štampanje prvog otiska
  • Elegantan dizajn koji ne zauzima puno prostora može da stane na bilo koji sto

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP6030w

Monohromatski laserski štampač sa podrškom za Wi-Fi, koji ne zauzima puno prostora


Ovaj brz, kompaktan i pristupačan monohromatski laserski štampač sa podrškom za Wi-Fi, dizajniran da se lako uklopi na sto, uz mogućnost lakog bežičnog štampanja i štampanja sa mobilnih uređaja, savršen je za ličnu upotrebu i upotrebu u malim kancelarijama. Njegov elegantni dizajn koji ne zauzima puno prostora sadrži poklopac ležišta za papir koji je moguće uvući, a dimenzije su mu samo 364 x 249 x 199 mm (Š x D x V).

Wi-Fi veza za mrežno štampanje i štampanje sa mobilnih uređaja


Štampajte bežičnim putem sa računara, smartfona i tableta pomoću ovog štampača sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mobilnim uređajima. Povezivanje sa bežičnom mrežom je jednostavno – samo pritisnite taster za Wi-Fi vezu na štampaču i sve je spremno. Za štampanje sa Apple iOS ili Android uređaja jednostavno preuzmite aplikaciju Mobile Printing kompanije Canon i moći ćete da uživate u brzom i jednostavnom štampanju direktno na štampač.

Brze i produktivne performanse


Uređaj i-SENSYS LBP 6030w aktivira se gotovo istog trenutka kada vam zatreba, zahvaljujući tehnologijama kompanije Canon za brzo štampanje prvog otiska (Quick First-Print), koje omogućavaju brz povratak iz režima mirovanja. Zahvaljujući vremenu do prvog otiska (FPOT) od samo 7,8 sekundi i brzini profesionalnog laserskog štampanja od 18 stranica u minuti, nema potrebe da čekate na otiske – pa možete brzo da se vratite onome što je bitno.

Izuzetan kvalitet laserske štampe


Uživajte u najoštrijem, najčitljivijem tekstu i najdetaljnijoj grafici zahvaljujući maksimalnoj rezoluciji štampanja od 2.400 x 600 tpi, s automatskim poboljšavanjem slike. Naš MS (magnetni sferični) toner specijalno je napravljen tako da daje optimalne rezultate prlikom svakog otiska.

Ušteda energije


Zahvaljujući tehnologiji On-Demand Fixing kompanije Canon, ovaj štedljivi štampač troši samo 1,6 vati u režimu mirovanja i gotovo da nema vremena zagrevanja. Isključivanje štampača je olakšano zahvaljujući praktičnom prekidaču za napajanje sa prednje strane, čime dodatno štedite novac i smanjujete njegov uticaj na životnu sredinu. Takođe, zahvaljujući prilagodljivom režimu automatskog isključivanja, štampač može da se isključuje automatski po isteku unapred podešenog vremena.

Tih rad


Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu kompanije Canon, štampač i-SENSYS LBP6030w je nečujan u stanju pripravnosti i izuzetno tih tokom rada – tako da možete da se koncentrišete na rad bez ometanja.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridž koji može da se reciklira osigurava rad bez održavanja i pouzdano štampanje visokog kvaliteta. Originalni kartridž kompanije Canon za laserske štampače sadrži toner, doboš i jedinicu za čišćenje i može da se zameni za nekoliko sekundi bez muke ili nereda.

Nagrade

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP6030w, njegovim funkcijama i mogućnostima.

High print quality

Visok kvalitet štampanja

USB connection

USB veza

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Sledeći koraci

Gde kupiti

Mobilna rešenja

Jednostavno štampanje sa iPad ili iPhone uređaja

Saznajte više

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Saznajte više

Easy Service Plan

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.