Canon i-SENSYS LBP6200d

i-SENSYS LBP6200d

Zahvaljujući automatskom dvostranom štampanju, ovaj kompaktni laserski štampač predstavlja odličan dodatak u domu ili maloj kancelariji. Iskoristite pogodnosti štampe bez muke i brojnih funkcija koje štede energiju i vreme.

Prednosti

  • Dizajn koji štedi prostor
  • 25 stranica u minuti, vreme do prvog otiska 6 sekundi
  • Automatsko dvostrano štampanje
  • Štednja energije
  • Tih rad
  • Višenamenski kartridž za rad bez održavanja

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP6200d

Kompaktan, štedi prostor


Ovaj pristupačni monohromatski laserski štampač koji štedi prostor savršen je za ličnu upotrebu – kod kuće ili u maloj kancelariji. Poseduje mogućnost automatskog dvostranog štampanja, ali je neverovatno kompaktan, što omogućava postavljanje bez problema čak i na najmanji sto.

Produktivne performanse


Iskoristite impresivnu brzinu laserskog štampanja od 25 stranica u minuti. Tehnologija za brzo štampanje prvog otiska (Quick First-Print) kompanije Canon obezbeđuje brz povratak iz režima mirovanja, a kratko vreme zagrevanja uređaja iznosi samo 10 sekundi od uključivanja. A zahvaljujući vremenu do prvog otiska od samo 6 sekundi, više nikada nećete propustiti rokove.

Automatsko dvostrano štampanje


Podignite nivo profesionalnosti automatskim štampanjem sa obe strane dokumenta – i istovremeno uštedite papir.

Izuzetan kvalitet lasera


Napravite oštar i čitljiv tekst i detaljnu grafiku zahvaljujući maksimalnoj rezoluciji štampanja od 2400 x 600 tpi sa automatskim poboljšavanjem slike. Naš MS (magnetni sferični) toner je specijalno napravljen tako da daje optimalne rezultate od otiska do otiska.

Efikasan i tih


Ovaj štedljivi štampač troši samo 1,4 vati u režimu mirovanja. Isključivanje štampača je olakšano zahvaljujući praktičnom prekidaču za napajanje sa prednje strane, čime dodatno štedite novac. Zahvaljujući dizajnu motora bez ventilatora štampač i-SENSYS LBP6200d je nečujan u stanju pripravnosti i izuzetno tih tokom rada – tako da možete da se koncentrišete na rad bez ometanja.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridž koji može da se reciklira obezbeđuje rad bez održavanja i neprekidno štampanje visokog kvaliteta. Zamenite kompaktni kartridž za nekoliko sekundi - koji sadrži toner, doboš i jedinice za čišćenje – originalnim kartridžom za laserske štampače kompanije Canon i štampač će biti kao nov.

Nagrade

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP6200d, njegovim funkcijama i mogućnostima.

USB connection

USB veza

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

High print quality

Visok kvalitet štampanja

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology