Canon i-SENSYS LBP6230dw

i-SENSYS LBP6230dw

Ovaj monohromatski laserski štampač sa podrškom za Wi-Fi koji ne zauzima puno prostora idealan je za svaku malu kancelariju ili kućno okruženje zahvaljujući podršci za povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima, funkciji automatskog dvostranog štampanja i brojnim funkcijama koje štede energiju i vreme.

Prednosti

  • Monohromatski laserski štampač sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima
  • Jednostavno štampanje sa pametnih uređaja zahvaljujući aplikaciji Mobile Printing kompanije Canon
  • Uštedite vreme i novac uz automatsko dvostrano štampanje
  • Uživajte u vodećoj energetskoj efikasnosti u klasi
  • Brzi crno-beli otisci poboljšanog kvaliteta brzinom od 25 stranica u minuti

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP6230dw

Monohromatski laserski štampač sa podrškom za Wi-Fi koji ne zauzima puno prostora


Zahvaljujući bežičnoj, Ethernet vezi, mogućnosti povezivanja sa mobilnim uređajima i funkciji automatskog dvostranog štampanja, ovaj brz, kompaktan monohromatski laserski štampač sa podrškom za Wi-Fi koji štedi energiju, savršen je za svaku malu kancelariju ili kućno okruženje i lepo staje na sto bilo koje veličine.

Podrška za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima


Štampajte jednostavno, onako kako želite, uz ovaj uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima. Povezivanje sa bežičnom mrežom je jednostavno – samo pritisnite taster za Wi-Fi vezu na štampaču i sve je spremno. Štampanje sa mobilnih uređaja je takođe jednostavno. Jednostavno preuzmite aplikaciju Mobile Printing kompanije Canon i moći ćete da uživate u brzom i jednostavnom štampanju sa Apple iOS ili Android uređaja direktno na štampač.

Brze i produktivne performanse


Poštovanje rokova je lako zahvaljujući impresivnoj brzini laserskog štampanja od 25 stranica u minuti i tehnologijama za brzo štampanje prvog otiska (Quick First-Print), koje omogućavaju brz povratak iz režima mirovanja. Ovaj uređaj se aktivira gotovo istog trenutka kada vam zatreba, zahvaljujući kratkom vremenu zagrevanja od samo 10 sekundi nakon uključivanja i vremenu do prvog otiska (FPOT) od 6 sekundi ili manje.

Automatsko dvostrano štampanje


Uštedite novac na papiru i podignite nivo profesionalnosti poslovnih dokumenata uz automatsko dvostrano štampanje.

Izuzetan kvalitet laserske štampe


Uživajte u najoštrijem, najčitljivijem tekstu i najdetaljnijoj grafici zahvaljujući maksimalnoj rezoluciji štampanja od 1.200 x 1.200 tpi, s automatskim poboljšavanjem slike. Naš MS (magnetni sferični) toner daje optimalne rezultate prilikom svakog otiska.

Ušteda energije


Zahvaljujući tehnologiji On Demand Fixing kompanije Canon, ovaj štampač pruža vodeću energetsku efikasnost u klasi, budući da troši samo 0,9 vati u režimu mirovanja, praktično bez vremena zagrevanja. Isključivanje štampača je olakšano zahvaljujući praktičnom prekidaču za napajanje sa prednje strane, čime dodatno štedite novac i smanjujete njegov uticaj na životnu sredinu. Takođe, zahvaljujući prilagodljivom režimu automatskog isključivanja, štampač može da se isključuje po isteku unapred podešenog vremena.

Tih rad


Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu kompanije Canon, ovaj štampač je nečujan u stanju pripravnosti i izuzetno tih tokom rada – tako da možete da se koncentrišete na rad bez ometanja.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridž koji može da se reciklira osigurava rad bez održavanja i pouzdano štampanje visokog kvaliteta. Originalni kartridž kompanije Canon za laserske štampače sadrži toner, doboš i jedinicu za čišćenje i može da se zameni za nekoliko sekundi bez muke ili nereda.

Nagrade

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP6230dw, njegovim funkcijama i mogućnostima.

High print quality

Visok kvalitet štampanja

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

USB connection

USB veza

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Sledeći koraci

Gde kupiti

Mobilna rešenja

Jednostavno štampanje sa iPad ili iPhone uređaja

Saznajte više

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Saznajte više

Easy Service Plan

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.