Canon i-SENSYS LBP6680x

i-SENSYS LBP6680x

Uz ugrađenu MEAP platformu za novu generaciju laserskih štampača, i-SENSYS LBP6680x postavlja nove standarde na polju produktivnosti, bezbednosti, zaštite okoline i integracije rešenja.

Prednosti

  • 33 stranice u minuti, vreme do prvog otiska 6 sekundi
  • Rezolucija štampe 1200 x 1200 tpi
  • 768 MB ugrađene memorije
  • Intuitivna upravljačka tabla
  • Podrška za PCL5e/6 i Adobe® PostScript
  • Gigabitna mreža
  • Ugrađena MEAP platforma
  • Podrška za IPSec i LAN IEEE 802.1x
  • Direktno štampanje sa USB uređaja

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP6680x

Tehnologija nove generacije


Ugrađena je tehnologija MEAP, naša platforma za razvoj aplikacija zasnovana na jeziku Java, pa je dostupna mogućnost razvoja prilagođenih aplikacija radi integracije štampača i-SENSYS LBP6680x u rešenja. Ona takođe omogućava veoma jednostavnu integraciju štampača u uniFLOW, što značajno olakšava upravljanje otiscima i smanjuje troškove.

Monohromatski laserski štampač visokih performansi


Štampač i-SENSYS LBP6680x sa podrškom za mrežno povezivanje maksimalno povećava produktivnost u okviru radnih grupa sa velikim obimom posla. Zahvaljujući tome što je dovoljno kompaktan za postavljanje na sto, korisnicima je pri ruci praktičan monohromatski laserski štampač. Brzo i tiho daje dokumente profesionalnog kvaliteta – velikom brzinom od 33 stranice u minuti. Nema ni dugog čekanja na dokumente, zahvaljujući vremenu do prvog otiska od samo 6 sekundi ili manje.

Visok kvalitet štampe


Profesionalni kvalitet štampe svaki put. i-SENSYS LBP6680x pruža rezoluciju štampe do 1200 x 1200 tpi, za savršenu završnu obradu sa svakim otiskom. Štampač se standardno isporučuje sa 768 MB, što mu omogućava da obrađuje velike, složene dokumente i grafiku, kao i da ispunjava zahteve za mrežno štampanje.

Jednostavno korišćenje


i-SENSYS LBP6680x će biti jednostavan za korišćenje čak i korisnicima sa izuzetno malo iskustva. Intuitivni LCD ekran sa 5 redova olakšava podešavanje i kretanje kroz različite postavke.

Potpuna mrežna integracija


i-SENSYS LBP6680x možete veoma jednostavno da integrišete u mrežu radi lakog deljenja resursa za štampanje. Zahvaljujući ugrađenoj mogućnosti povezivanja na gigabitnu mrežu, veoma lako može da izađe na kraj sa zahtevnim radnim opterećenjima bez uticaja na performanse mreže. Pored toga, podrška za industrijski standard PCL5e/6 i Adobe® PostScript štampanje omogućava odličnu integraciju u poslovne operacije.

Zaštita informacija


Zaštitite informacije i obezbedite ih pomoću istih naprednih funkcija koje su dostupne na našim imageRUNNER ADVANCE višefunkcionalnim štampačima. U njih spada podrška za IPSec i LAN IEEE 802.1x. Opciono štampanje u bezbedno poštansko sanduče sprečava da poverljivi materijal dospe u pogrešne ruke.

Direktno štampanje sa USB uređaja


i-SENSYS LBP6680x omogućava direktno štampanje sa bilo kog USB medija za skladištenje. Pomoću jasnog ekrana možete da odaberete bilo koji podržani format datoteke (Tiff, JPEG, PDF i XPS) i da brzo odštampate dokument.

Nagrade

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP6680x, njegovim funkcijama i mogućnostima.

PCL Printing

PCL štampanje

USB connection

USB veza

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

+1 Optional Paper Cassette

+1 opciona kaseta za papir

User friendly LCD display

LCD ekran prilagođen korisniku

High print quality

Visok kvalitet štampanja

Optional Secure print

Opciono bezbedno štampanje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Sledeći koraci

Gde kupiti

Mobilna rešenja

Jednostavno štampanje sa iPad ili iPhone uređaja

Saznajte više

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Saznajte više

Easy Service Plan