Canon i-SENSYS LBP6780x

i-SENSYS LBP6780x

Vodeći model monohromatskog A4 laserskog štampača kompanije Canon omogućava štampanje velikom brzinom od 40 stranica u minuti. Zahvaljujući podršci za mrežu, tehnologiji MEAP i robusnom dizajnu, jednostavno se integriše u kancelarije i radne grupe sa velikim obimom posla.

Prednosti

  • Profesionalno monohromatsko lasersko štampanje brzinom od 40 stranica u minuti
  • Rezolucija do 1200 x 1200 tpi
  • Bez čekanja, zahvaljujući tehnologijama za brzo štampanje prvog otiska
  • Vreme do prvog otiska 8,6 s
  • Ugrađena MEAP platforma
  • Maksimalni kapacitet papira 1.600 listova
  • Automatsko dvostrano štampanje
  • Spreman za mrežu

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP6780x

Svestraniji i jednostavniji za integraciju


Ugrađena je tehnologija MEAP, naša platforma za razvoj aplikacija zasnovana na jeziku Java, pa je LBP6780x moguće integrisati u rešenja - na primer u uniFLOW, čime se pojednostavljuje upravljanje otiscima i smanjuju troškovi.

Kompletno rešenje za štampanje za radne grupe


Uz veliku brzinu od 40 stranica u minuti, vodeći model monohromatskog laserskog uređaja kompanije Canon idealan je za korporativne kancelarije i radne grupe sa velikim obimom posla koje traže produktivan i robustan štampač visokih performansi.

Postojano izvanredni rezultati


Profesionalni kvalitet štampe svaki put. Uz rezoluciju štampe do 1200 x 1200 tpi, ovaj štampač je standardno opremljen sa 768 MB memorije za složene poslove mrežnog štampanja. Ugrađena mogućnost povezivanja na gigabitnu mrežu omogućava jednostavnu mrežnu integraciju, pa lako možete da delite resurse štampača i da izađete na kraj sa zahtevnim radnim opterećenjima. LBP6780x takođe ima podršku za industrijski standard PCL5e/6 i Adobe® Postscript štampanje.

Povećajte produktivnost


LBP6780x pruža kratko vreme do prvog otiska od samo 8,6 sekundi, a tu je i brz povratak iz režima mirovanja, pa nema dugog čekanja na dokumente.

Povećano snabdevanje papirom


Štampač LBP6780x, standardno opremljen kasetom kapaciteta 500 listova i ležištem kapaciteta 100 listova, moguće je dodatno konfigurisati tako da ukupan kapacitet skladištenja papira bude 1.600 listova.

Jednostavno korišćenje


LCD ekran sa 5 redova i funkcija štampanja datoteka sa USB uređaja za skladištenje koja štedi vreme olakšavaju korišćenje ovog štampača. Višenamenski kartridž kompanije Canon koji sadrži toner i sve osnovne delove moguće je zameniti za nekoliko sekundi, a opcioni kartridž sa tonerom za veći učinak omogućava neprekidno štampanje preko dva puta većeg broja stranica od uobičajenog.

Automatsko dvostrano štampanje


LBP6780x omogućava automatsko štampanje sa obe strane papira, za dokumente profesionalnog izgleda - time se ostvaruje ušteda papira i smanjuju režijski troškovi.

Stalna zaštita


Zaštitite informacije pomoću istih naprednih funkcija koje su dostupne na našim imageRUNNER ADVANCE višefunkcionalnim štampačima. U njih spada podrška za IPSec i LAN IEEE 802.1x. Opciono štampanje u bezbedno poštansko sanduče sprečava da poverljivi materijal dospe u pogrešne ruke.

Dizajn koji štedi energiju


LBP6780x smanjuje uticaj na životnu sredinu zahvaljujući vodećoj u klasi tipičnoj potrošnji struje (Typical Energy Consumption - TEC) koja doprinosi ostvarivanju ciljeva u vezi sa održivošću i životnom sredinom, kao i smanjivanju troškova rada.
* TEC predstavlja uobičajenu količinu električne energije koju uređaj potroši tokom jedne sedmice. Energy Star® definiše metodologiju testiranja: http://www.eu-energystar.org.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS LBP6780x, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

LCD ekran prilagođen korisniku

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

Optional Secure print

Opciono bezbedno štampanje

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

+2 Optional Paper Cassette

+2 opcione kasete za papir

PCL Printing

PCL štampanje

PostScript Printing

PostScript štampanje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Sledeći koraci

Mobilna rešenja

Jednostavno štampanje sa iPad ili iPhone uređaja

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan

3 Year Warranty Promotion

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.