Canon i-SENSYS LBP7010C

i-SENSYS LBP7010C

Najmanji i najpristupačniji laserski štampač u boji kompanije Canon. Ovaj laserski štampač u boji, jednostavan za korišćenje, pruža kvalitet bez kompromisa i neprevaziđenu energetsku efikasnost.

Prednosti

  • Dizajn koji štedi prostor
  • Lasersko štampanje u boji 4 stranica u minuti i 16 u crno-beloj tehnici
  • Tehnologija za brzo štampanje prvog otiska
  • Štednja energije
  • Rezolucija štampanja od 2400 x 600 dpi
  • Jednostavna zamena kartridža sa tonerom

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP7010C

Moderan dizajn koji štedi prostor


Kompaktni dizajn štampača i-SENSYS LBP7010C, kao i njegov tih rad, čine ga idealnim stonim štampačom za korišćenje u malim ili kućnim kancelarijama. Uz malu veličinu i brzi odziv, ovaj pristupačni laserski štampač pruža i izuzetan kvalitet štampanja u boji.

Brzo štampanje


Zahvaljujući tehnologiji za brzo štampanje prvog otiska kompanije Canon, više nema čekanja kada želite nešto da štampate. Štampanje brzinom do 16 stranica u minuti u crno-beloj tehnici ili 4 stranice u minuti u boji, štampanje prve stranice u crno-beloj tehnici za samo 10,4 sekunde – uz minimalno kašnjenje na početku.

Savršen izlazni rezultat – u boji i crno-beloj tehnici


Oduševite sve odličnim kvalitetom otisaka. Uz rezoluciju štampanja do 2400 x 600 tpi primetićete poboljšano prikazivanje detalja, oštar i čitljiv tekst i uglađene nijanse sive boje. Canonova veoma kvalitetna obrada slike i inovativan S-Toner S-Toner omogućavaju najviši kvalitet štampe u boji.

Smanjite troškove sa malom potrošnjom energije


Vrhunska energetska efikasnost štampača i-SENSYS LBP7010C pomoćiće vam da uštedite novac i smanjite troškove posedovanja, kao i da smanjite emisiju ugljen-dioksida. U okviru posvećenosti kompanije Canon da nudi što je moguće ekološki prikladnije proizvode, ovaj laserski štampač poseduje sertifikat Energy Star. Njegova tipična potrošnja struje (TEC) iznosi samo 0,5 kWh, a u režimu mirovanja troši tek 1,1 W, što ga svrstava u red najefikasnijih štampača u njegovoj klasi.

Jednostavno korišćenje i rad


Ovaj štampač je veoma jednostavan za postavljanje i rad. Kartridži sa tonerom se lako zamenjuju, a specijalna tehnologija za smanjenje šuma omogućava tiše i prijatnije radno okruženje, tako da slobodno možete da se usredsredite na svoj posao. Budite bez brige jer upravljački program za štampač Canon CAPT štedi vaše vreme i pruža izuzetan otisak u boji.

Nagrade

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP7010C, njegovim funkcijama i mogućnostima.

USB connection

USB veza

High print quality

Visok kvalitet štampanja

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Sledeći koraci

Gde kupiti

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Saznajte više

Easy Service Plan