Canon i-SENSYS LBP7110Cw

i-SENSYS LBP7110Cw

Ovaj kompaktni A4 laserski štampač pruža brzinu štampanja do 14 stranica u minuti u boji i crno-belo. Uz ugrađenu Wi-Fi funkciju, predstavlja idealan izbor za mala preduzeća koja žele postojane rezultate visokog kvaliteta.

Prednosti

  • A4 štampa u boji profesionalnog kvaliteta
  • Elegantni, niskoprofilni dizajn idealan za mala preduzeća
  • Idealno rešenje za deljenje u malim radnim grupama
  • 14 stranica u minuti crno-belo i u boji
  • Rezolucija štampe do 1200 x 1200 tpi
  • Wi-Fi povezivanje
  • Višenamenski kartridži sa bojama

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP7110Cw

Postignite postojano izvanredan kvalitet štampanja


Male kancelarije i radne grupe mogu da kreiraju laserske A4 otiske u boji profesionalnog kvaliteta. Uz rezoluciju štampe 1200 x 1200 tpi, LBP7110Cw je idealan za kreiranje veoma kvalitetnih prodajnih i marketinških materijala ili dokumenata u punoj boji sa finom grafikom i detaljnim tekstom. LBP7110Cw omogućava jednostavno dobijanje postojano impresivnih rezultata, bez troškova eksternalizovanja važnih poslova štampe.

Kompaktan i praktičan dizajn


Elegantni, niskoprofilni dizajn modela LBP7110Cw lako se uklapa u poslovna okruženja. Male dimenzije omogućavaju postavljanje ovog stonog štampača na mestima gde je ušteda prostora važna. Moderni dizajn i tih rad čine ga pogodnim za postavljanje u okruženja za poslovanje sa klijentima.

Podrška za mrežu i Wi-Fi za jednostavno deljenje


LBP7110Cw je namenski napravljen za ličnu upotrebu ili za deljenje produktivnih mogućnosti u okviru malih radnih grupa zahvaljujući mrežnom interfejsu. Remote User Interface (RUI) omogućava korisnicima i administratorima proveravanje statusa mašine i upravljanje njime direktno iz veb pregledača. LBP7110Cw poseduje ugrađenu Wi-Fi funkciju za jednostavno povezivanje na bežičnu mrežu bez nametljivih i ograničavajućih kablova.

Uštedite vreme i postignite veću produktivnost


Štampanje brzinom od 14 stranica u minuti crno-belo i u boji pomaže vam da brže obavljate važne zadatke ili one sa kratkim rokovima. Tehnologija Quick First-Print kompanije Canon skraćuje vreme aktiviranja iz režima mirovanja, pa nećete uzalud trošiti dragoceno vreme čekajući da se štampač zagreje. Kaseta kapaciteta 150 listova maksimalno produžava periode između zamena tonera, kako bi radni procesi tekli glatko i bili produktivni.

Jednostavan za upravljanje i održavanje


Sistem višenamenskih kartridža smanjuje potrebu za održavanjem i održava kvalitet štampe na visokom nivou. Dostupan je kartridž sa crnim mastilom koji pruža veći učinak i dodatno smanjuje vreme neoperativnosti. Jednostavno zamenite kartridž - koji sadrži toner, doboš i jedinice za čišćenje - i štampač će biti skoro kao nov. Praktično ubacivanje s prednje strane omogućava lako, brzo i čisto menjanje kartridža.

Isplativ i energetski efikasan izbor


LBP7110Cw troši samo 0,9 vati u režimu mirovanja. Poseduje sertifikat Energy Star® i vodeću TEC* (Typical Energy Consumption - Tipična potrošnja struje) vrednost na tržištu, što vam pomaže da ostvarite ciljeve u vezi sa životnom sredinom i održivošću, kao i da smanjite troškove.
* TEC predstavlja uobičajenu količinu električne energije koju uređaj potroši tokom jedne sedmice. Energy Star® definiše metodologiju testiranja: http://www.eu-energystar.org.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS LBP7110Cw, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

USB connection

USB veza

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Sledeći koraci

Mobilna rešenja

Jednostavno štampanje sa iPad ili iPhone uređaja

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan