Canon i-SENSYS LBP7680Cx

i-SENSYS LBP7680Cx

Uz ugrađenu MEAP platformu za novu generaciju laserskih štampača kompanije Canon, i-SENSYS LBP7680Cx postavlja nove standarde na polju produktivnosti, bezbednosti, zaštite okoline i integracije rešenja.

Prednosti

  • Lasersko štampanje brzinom od 20 stranica u minuti u boji i crno-belo
  • Rezolucija štampe 9600 x 600 tpi
  • Standardno se isporučuje sa 768 MB memorije
  • Intuitivna upravljačka tabla
  • Podrška za PCL5c/6 i Adobe® Postscript
  • Gigabitna mreža
  • Ugrađena MEAP platforma
  • Podrška za IPSec i LAN IEEE 802.1x
  • Direktno štampanje sa USB uređaja

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP7680Cx

Tehnologija nove generacije


MEAP, naša platforma za razvoj aplikacija zasnovana na jeziku Java, prvi put je ugrađena u laserski štampač kompanije Canon, čime dobijate mogućnost kreiranja aplikacija za rešenja koje će biti smeštene na samom štampaču. Ona omogućava neprimetnu integraciju modela i-SENSYS LBP7680Cx u uniFLOW, što značajno olakšava upravljanje otiscima i smanjuje troškove.

Laserski štampač u boji visokih performansi


Maksimalno povećajte produktivnost u radnim grupama sa velikim obimom posla pomoću ovog elegantnog laserskog štampača u boji sa ugrađenom funkcijom obostranog štampanja. Dovoljno kompaktan da omogućava postavljanje na sto, korisnicima pruža praktičnost posedovanje štampača u blizini koji daje otiske profesionalnog kvaliteta velikom brzinom, uz nizak nivo buke - 20 stranica u minuti u boji i crno-belo. Tu su i Quick First-Print tehnologije kompanije Canon koje smanjuju vreme čekanja na dokumente.

Profesionalni kvalitet štampe


Kako bi pružio otiske visokog kvaliteta, i-SENSYS LBP7680Cx poseduje rezoluciju štampe 9600 x 600 tpi koja je poboljšana pomoću tehnologije Automatic Image Refinement, za savršenu završnu obradu na svakom otisku. Štampač se standardno isporučuje sa 768 MB memorije, što mu omogućava da obrađuje velike, složene dokumente i grafiku, kao i da ispunjava zahteve za mrežno štampanje.

Jednostavno korišćenje


Ovaj laserski štampač u boji će biti jednostavan za rukovanje čak i početnicima. Intuitivni LCD ekran sa 5 redova olakšava podešavanje i kretanje kroz različite postavke na uređaju.

Raznovrstan opseg priključaka


i-SENSYS LBP7680Cx omogućava neprimetnu integraciju u poslovne operacije zahvaljujući podršci za industrijski standard PCL5c/6 i Adobe Postscript štampanje. Zahvaljujući ugrađenoj gigabitnoj mrežnoj vezi, može da izađe na kraj i sa zahtevnim radnim opterećenjima, uz optimalne performanse mreže.

Napredna bezbednost


Zaštitite informacije i čuvajte ih na bezbednom mestu zahvaljujući istim naprednim funkcijama (što podrazumeva podršku za IPSec i IEEE 802.1x) kao na našim višefunkcionalnim štampačima imageRUNNER ADVANCE. Opciono štampanje u bezbedne poštanske sandučiće omogućava zaštitu poverljivih informacija, kako biste bili sigurni da poverljiv materijal neće dospeti u pogrešne ruke.

Direktno štampanje sa USB uređaja


i-SENSYS LBP7680Cx je prvi laserski štampač kompanije Canon koji omogućava direktno štampanje sa bilo kojeg USB medija za skladištenje. Podržava Tiff, JPEG, PDF i XPS datoteke, a jasni ekran korisnicima omogućava da jednostavno odaberu željenu datoteku koju će zatim brzo odštampati.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS LBP7680Cx, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

PCL Printing

PCL štampanje

USB connection

USB veza

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

+1 Optional Paper Cassette

+1 opciona kaseta za papir

User friendly LCD display

LCD ekran prilagođen korisniku

High colour print quality

Visok kvalitet štampanja u boji

Optional Secure print

Opciono bezbedno štampanje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Sledeći koraci

Mobilna rešenja

Jednostavno štampanje sa iPad ili iPhone uređaja

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan