Canon i-SENSYS LBP7780Cx

i-SENSYS LBP7780Cx

Vrhunski A4 laserski štampač kompanije Canon omogućava štampanje brzinom od 32 stranice u minuti u boji i crno belo. MEAP tehnologija nove generacije pretvara ga u svestrani dodatak kompanijskim radnim grupama sa velikim obimom posla u kojima se mnogo štampa.

Prednosti

  • Profesionalno lasersko štampanje brzinom od 32 stranice u minuti u boji i crno-belo
  • Rezolucija štampe do 9600 x 600 tpi (ekvivalent)
  • Bez čekanja, zahvaljujući tehnologijama za brzo štampanje prvog otiska
  • Vreme do prvog otiska 10,4 s
  • Ugrađena MEAP platforma
  • Kapacitet papira 1.100 listova
  • Automatsko obostrano štampanje
  • Spreman za mrežu

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP7780Cx

Izuzetno efikasni i bezbedni poslovni radni procesi


Ugrađena je tehnologija MEAP, naša platforma za razvoj aplikacija zasnovana na jeziku Java, pa je LBP7780Cx moguće integrisati u rešenja - na primer u uniFLOW, čime se pojednostavljuje upravljanje otiscima i smanjuju troškovi.

Veoma brz štampač u boji


Uštedite vreme zahvaljujući ovom veoma brzom laserskom štampaču koji omogućava štampanje brzinom od 32 stranice u minuti (A4) u boji i crno belo, uz vreme do prvog otiska od 10,4 sekundi. Idealan je za korišćenje u kompanijskim radnim grupama sa velikim obimom posla, a brz povratak iz režima mirovanja znači da nema dugog čekanja na dokumente. Lepo će se uklopiti u svakoj kancelariji zahvaljujući minimalističkom dizajnu.

Rezultati izvanrednog kvaliteta


Postignite savršenu završnu obradu zahvaljujući poboljšanoj rezoluciji štampe 9600 x 600 tpi i tehnologiji Automatic Image Refinement (AIR). Ona automatski čini tekst i grafiku glatkijim.

Stalna zaštita


Zaštitite informacije pomoću istih naprednih funkcija koje su dostupne na našim imageRUNNER ADVANCE višefunkcionalnim štampačima. U njih spada podrška za IPSec i LAN IEEE 802.1x. Opciono štampanje u bezbedno poštansko sanduče sprečava da poverljivi materijal dospe u pogrešne ruke.

Ušteda vremena


LCD ekran sa 5 redova čini ovaj štampač jednostavnim za korišćenje. Standardno je opremljen kasetom kapaciteta 500 listova i ležištem kapaciteta 100 listova. Dodatna kaseta kapaciteta 500 listova daje ukupan kapacitet skladištenja papira od 1.100 listova, što ispunjava potrebe čak i najzahtevnijih radnih opterećenja. Višenamenski kartridž kompanije Canon koji sadrži toner i sve osnovne delove moguće je zameniti za nekoliko sekundi. Kartridž sa crnim mastilom koji pruža veći učinak dodatno smanjuje vreme neoperativnosti usled zamene tonera.

Automatsko dvostrano štampanje


LBP7780Cx omogućava automatsko štampanje sa obe strane papira, za dokumente profesionalnog izgleda - time se ostvaruje ušteda papira i smanjuju režijski troškovi.

Potpuna mrežna integracija


Zahvaljujući ugrađenoj mogućnosti povezivanja na gigabitnu mrežu i jednostavnoj mrežnoj integraciji, lako možete da delite resurse štampača i da izađete na kraj sa zahtevnim radnim opterećenjima. LBP7780Cx takođe ima podršku za industrijski standard PCL5e/6 i Adobe® Postscript štampanje.

Direktno štampanje sa memorijskih uređaja


LBP7780Cx omogućava štampanje sa USB medija za skladištenje i pruža podršku za Tiff, JPEG, PDF i XPS datoteke.

Dizajn koji štedi energiju


LBP7780Cx smanjuje uticaj na životnu sredinu zahvaljujući vodećoj u klasi tipičnoj potrošnji struje (Typical Energy Consumption - TEC) koja doprinosi ostvarivanju ciljeva u vezi sa održivošću i životnom sredinom, kao i smanjivanju troškova rada.
* TEC predstavlja uobičajenu količinu električne energije koju uređaj potroši tokom jedne sedmice. Energy Star® definiše metodologiju testiranja: http://www.eu-energystar.org.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS LBP7780Cx, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

LCD ekran prilagođen korisniku

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

High colour print quality

Visok kvalitet štampanja u boji

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

+1 Optional Paper Cassette

+1 opciona kaseta za papir

PCL Printing

PCL štampanje

PostScript Printing

PostScript štampanje

Optional Secure print

Opciono bezbedno štampanje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Sledeći koraci

Mobilna rešenja

Jednostavno štampanje sa iPad ili iPhone uređaja

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan