Kompaktne kamere od 1,3 MP (NOVO)

Ove kamere, koje omogućavaju veoma kvalitetno praćenje u rezoluciji od 1,3 MP pomoću šest inteligentnih funkcija za analiziranje, daju odličnu vrednost za uloženi novac. Dizajnirane za zaštitu i nadzor enterijera, ove kamere koje se jednostavno instaliraju pružaju oštre i kvalitetne slike, sa širokim uglom gledanja i impresivnim performansama pri slabom osvetljenju.

VB-805D.jpg

VB-805D

Fiksna Minidome HD mrežna bezbednosna kamera sa tehnologijom izuzetno kompaktnog objektiva. Idealna je za zaštitu enterijera u maloprodajnim, obrazovnim i poslovnim okruženjima.

VB-S905F.jpg

VB-S905F

Mrežna fiksna bezbednosna mini kamera u kućištu sa tehnologijom izuzetno kompaktnog objektiva. Kompaktni dizajn čini je idealnom za čitav niz diskretnih komercijalnih okruženja u zatvorenom.

Ultrakompaktna veličina

Inovativna tehnologija objektiva u ovim kamerama znači da su one dovoljno male da udobno stanu u šaku. Dimenzije naše Full HD Minidome kamere od 1,3 MP su 120 mm x 54 mm (ŠxV), što je idealno za potrebe diskretnog praćenja. Pored Minidome kamera, postoji i ultrakompaktna kamera u kućištu dimenzija 32 mm x 54 mm x 114 mm (ŠxVxD).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

1,3 MP, do 30 kadrova u sekundi

Procesori DIGIC DVIII i DIGIC NET II koriste se da bi se postigao izvanredan kvalitet slike u rezoluciji od 1,3 MP pri maksimalno 30 kadrova u sekundi. Ugrađena tehnologija višestrukog prenosa (2 x H.264) omogućava istovremeni prenos naizmeničnih rezolucija, što omogućava istovremeno nadgledanje u visokoj rezoluciji i snimanje u niskoj rezoluciji.

Inteligentne funkcije

Intelligent Function_ICON.jpgInteligentne funkcije za analiziranje omogućavaju analizu potencijalnih pokušaja narušavanja bezbednosti u realnom vremenu. Za detektovanje možete da označite do 15 oblasti po sceni, pomoću 6 različitih algoritama. Time se redefinišu tradicionalne metode detektovanja alarma, uz smanjenje broja lažnih alarma, povećanje efikasnosti i smanjenje potrebnog prostora za skladištenje, tako što se snimanje aktivira samo kada je opasnost realna.

Intelligent Function_DIAGRAM

Automatska inteligentna kontrola senki

U slučajevima kada konkurentske kamere snimaju sekvence slika pri različitim brzinama zatvarača i spajaju ih u jednu u cilju ispravljanja scena čije pozadine sadrže visok nivo osvetljenja, automatska inteligentna kontrola senki (SSC) na modelima kompanije Canon obavlja trenutna podešavanja u realnom vremenu, radi bolje vidljivosti slike iz prednjeg plana. Krajnji rezultat je taj da svetle oblasti ostaju svetle i da se posvetljuju samo tamnije oblasti, tako da se jedva vidljive konture trenutno konvertuju u jasno prepoznatljive objekte.

Auto SSC