Full HD kamere

Nadgledajte i zaštitite svoje poslovanje u Full HD rezoluciji, uz vrhunski kvalitet slike i impresivne performanse pri slabom osvetljenju. Inteligentne funkcije omogućavaju proaktivnu analizu potencijalnih pokušaja narušavanja bezbednosti u realnom vremenu, dok vas inteligentna kontrola senki zadržava na slici – čak i u scenama sa jakim pozadinskim osvetljenjem.

VB-H41 175 x132.gif

VB-H43

VB-H43 Full HD PTZ IP bezbednosna kamera kombinuje snažan zum od 240x, izuzetnu mogućnost rada u uslovima lošeg osvetljenja i brz automatski fokus. Fleksibilne opcije za instalaciju omogućavaju korišćenje u zatvorenom i na otvorenom.

VB-H630VE.jpg

VB-H630VE

VB-H630VE fiksna Full HD IP bezbednosna kamera u kućištu u obliku kupole sa oznakom IP66, koje je otporno na vandalizam, idealna je za surove uslove na otvorenom. Pratite i snimajte aktivnost danju i noću, zahvaljujući ultraširokom vidnom polju od 111°.

VB-H630D.jpg

VB-H630D

VB-H630D fiksna Full HD IP bezbednosna kamera u kućištu u obliku kupole idealna je za uslove zatvorenog prostora. Pratite i snimajte aktivnost danju i noću zahvaljujući ultraširokom vidnom polju od 111°.

VB-H730F.jpg

VB-H730F

VB-H730F fiksna Full HD IP bezbednosna kamera u kućištu sa ultraširokim vidnim poljem od 112° i izvanrednim performansama u uslovima lošeg osvetljenja. Fleksibilne opcije za instalaciju omogućavaju korišćenje u zatvorenom i na otvorenom.

Full HD kvalitet slike

Uživajte u jasnim slikama sa mnoštvom detalja u Full HD rezoluciji, zahvaljujući čuvenom procesoru slike DIGIC DV III kompanije Canon koji je originalno razvijen za potrebe profesionalnih video-kamera. Ovaj procesor omogućava rezoluciju od maksimalnih 1080p pri 30 kadrova u sekundi, kao i čuvenu reprodukciju boja kompanije Canon – čak i pri slabom osvetljenju.

Full HD quality

Inteligentne funkcije

Intelligent Function_ICON.jpgInteligentne funkcije za analiziranje omogućavaju analizu potencijalnih pokušaja narušavanja bezbednosti u realnom vremenu. Za detektovanje možete da označite do 15 oblasti po sceni, pomoću 6 različitih algoritama. Time se redefinišu tradicionalne metode detektovanja alarma, uz smanjenje broja lažnih alarma, povećanje efikasnosti i smanjenje potrebnog prostora za skladištenje, tako što se snimanje aktivira samo kada je opasnost realna.

Intelligent Function_DIAGRAM
Smart Shade Control

Inteligentna kontrola senki

U slučajevima kada konkurentske kamere snimaju sekvence slika pri različitim brzinama zatvarača i spajaju ih u jednu u cilju ispravljanja scena čije pozadine sadrže visok nivo osvetljenja, inteligentna kontrola senki (SSC) na modelima kompanije Canon obavlja trenutna podešavanja u realnom vremenu, radi bolje vidljivosti slike iz prednjeg plana. Krajnji rezultat je taj da svetle oblasti ostaju svetle i da se posvetljuju samo tamnije oblasti, tako da se jedva vidljive konture trenutno konvertuju u jasno prepoznatljive objekte.