Full HD kompaktne kamere

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji objektiva kompanije Canon, ove Full HD kompaktne kamere su male po pitanju dimenzija, ali velike po pitanju performansi. Dizajnirane za zaštitu i nadzor enterijera, ove kamere koje se jednostavno instaliraju pružaju oštre i kvalitetne slike sa širokim uglom gledanja i impresivnim performansama pri slabom osvetljenju.

VB-S31D.jpg

VB-S31D

Asortiman PT Minidome (VB-S31D) ili fiksnih Minidome (VB-S800D) Full HD mrežnih bezbednosnih kamera u kućištu, s novom tehnologijom izuzetno kompaktnog objektiva. Idealna je za zaštitu enterijera u maloprodajnim, obrazovnim i poslovnim okruženjima.

VB-S30D.jpg

VB-S30D

Full HD PTZ Minidome mrežna bezbednosna kamera koja se jednostavno instalira, s novom tehnologijom izuzetno kompaktnog objektiva. Idealna je za zaštitu i nadzor enterijera u poslovnim objektima i halama.

VB-S800D.jpg

VB-S800D

Asortiman PT Minidome (VB-S31D) ili fiksnih Minidome (VB-S800D) Full HD mrežnih bezbednosnih kamera u kućištu, s novom tehnologijom izuzetno kompaktnog objektiva. Idealna je za zaštitu enterijera u maloprodajnim, obrazovnim i poslovnim okruženjima.

VB-S900F.jpg

VB-S900F

Full HD mrežna fiksna bezbednosna mini kamera u kućištu, sa novom tehnologijom izuzetno kompaktnog objektiva. Kompaktni dizajn čini je idealnom za čitav niz diskretnih komercijalnih okruženja u zatvorenom.

Ultrakompaktna veličina

Inovativna tehnologija objektiva u ovim kamerama znači da su one dovoljno male da udobno stanu u šaku. Dimenzije naših Full HD Minidome kamera su 120 mm x 54 mm (ŠxV), tako da su idealne za potrebe diskretnog praćenja. Pored PTZ, PT i fiksnih Minidome kamera, postoji i ultrakompaktna kamera u kućištu dimenzija 32 mm x 54 mm x 114 mm (ŠxVxD).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

Full HD, 30 kadrova u sekundi

Procesori DIGIC DVIII i DIGIC NET II koriste se da bi se postigao izvanredan kvalitet slike u Full HD rezoluciji od maksimalno 30 kadrova u sekundi. Ugrađena tehnologija višestrukog prenosa (2 x H.264) omogućava istovremeni prenos naizmeničnih rezolucija, što omogućava istovremeno nadgledanje u visokoj rezoluciji i snimanje u niskoj rezoluciji.

Inteligentne funkcije

Intelligent Function_ICON.jpgInteligentne funkcije za analiziranje omogućavaju analizu potencijalnih pokušaja narušavanja bezbednosti u realnom vremenu. Za detektovanje možete da označite do 15 oblasti po sceni, pomoću 6 različitih algoritama. Time se redefinišu tradicionalne metode detektovanja alarma, uz smanjenje broja lažnih alarma, povećanje efikasnosti i smanjenje potrebnog prostora za skladištenje, tako što se snimanje aktivira samo kada je opasnost realna.

Intelligent Function_DIAGRAM

Automatska inteligentna kontrola senki

U slučajevima kada konkurentske kamere snimaju sekvence slika pri različitim brzinama zatvarača i spajaju ih u jednu u cilju ispravljanja scena čije pozadine sadrže visok nivo osvetljenja, automatska inteligentna kontrola senki (SSC) na modelima kompanije Canon obavlja trenutna podešavanja u realnom vremenu, radi bolje vidljivosti slike iz prednjeg plana. Krajnji rezultat je taj da svetle oblasti ostaju svetle i da se posvetljuju samo tamnije oblasti, tako da se jedva vidljive konture trenutno konvertuju u jasno prepoznatljive objekte.

Auto SSC