Canon Print Studio Pro

Print Studio Pro

Štampajte kvalitetne fotografije uz Adobe Photoshop i Adobe Lightroom ili softver Digital Photo Professional kompanije Canon i iskoristite pun potencijal Canon EOS digitalnih fotoaparata uz Crystal Fidelity.

Prednosti

  • Postignite najbolji mogući kvalitet otisaka na štampačima iz serije imagePROGRAF PRO kompanije Canon.
  • Štampajte fotografije savršeno, fleksibilno i efikasno iz programa Adobe Photoshop, Lightroom i Photoshop Elements, kao i Digital Photo Professional kompanije Canon.
  • Sačuvajte omiljena podešavanja da biste povećali preciznost i kvalitet otisaka i poboljšali ukupnu produktivnost.
  • Povežite Canon EOS fotoaparat sa štampačem serije imagePROGRAF PRO da biste dobili jedinstvene otiske u nivou kvaliteta Crystal Fidelity.
  • Koristite napredne funkcije radnih procesa za štampanje fotografija, uključujući grupnu obradu zadataka štampanja.
  • Koristite funkciju Print Pattern i štampajte istu sliku u različitim nijansama da biste izabrali odgovarajući efekat.
  • Print Studio Prose lako instalira i koristi i pruža vam kompletnu podršku za saradnju više platformi na Windows i Mac uređajima.

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled Canon Print Studio Pro

Besprekorni radni procesi štampanja


Možete da konfigurišete zadatke štampanja direktno iz standardnih aplikacija, uključujući Adobe Photoshop i Lightroom, kao i iz programa Digital Photo Professional kompanije Canon, i to putem izuzetno intuitivnog i korisnički orijentisanog softvera.

Pojednostavljene postupka štampanja


Moguće je smanjiti broj nezadovoljavajućih otisaka zahvaljujući softverskim probnim otiscima slika na ekranu* pre štampanja, a pomoću opcije štampanja šablona možete da štampate istu sliku u različitim nijansama i tako izaberete odgovarajući efekat koji ćete primeniti na konačne otiske. Omiljena podešavanja možete da sačuvate za kasnije korišćenje, kao i da učitavate postavke iz istorije podešavanja. Uz to, možete lako da konfigurišete i pokrećete zadatke grupne štampe za više slika.

Funkcije za raspored slika


Funkcije ove aplikacije su poboljšane softverom Print Studio Pro kompanije Canon, koji omogućava pozicioniranje, centriranje i rotiranje slike do 90°, korigovanje margina i drugo, i sve to u okviru istog zadatka štampe.

Efikasno upravljanje bojama


Efikasni sistem za upravljanje bojama integrisan u Canon Print Studio Pro precizno mapira boje na relaciji Canon hardver - Adobe softver, što garantuje odsustvo grešaka pri konverziji boja.

Jedinstven kvalitet otiska sa kristalno jasnom vernošću - Crystal Fidelity


Funkcija Crystal Fidelity u programu Canon Print Studio Pro, u kombinaciji sa funkcijom Digital Lens Optimiser (DLO) programa Canon Digital Photo Professional, daje otiske sa kristalno jasnom vernošću, koji na papiru verno reprodukuju kompletnu strukturu, jasnoću i teksturu fotografija snimljenih pomoću Canon EOS digitalnih fotoaparata. DLO eliminiše degradaciju nastalu razlivanjem, brisanjem slike i nedovoljnom oštrinom ili kontrastom fotografije. Contrast Reproduction na otisku verno reprodukuje prirodnu oštrinu slike.
*Preporučuje se da redovno kalibrišete monitor tokom pravljenja softverskih probnih otisaka

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o modelu Canon Print Studio Pro, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.