Canon Quick Utility Toolbox

Quick Utility Toolbox

Pomoću ovog praktičnog softvera možete lako da pristupate celoj paleti funkcija i aplikacija za vaše štampače iz serije imagePROGRAF PRO. Uvek je pri ruci, spreman za pokretanje iz Windows sistemske palete ili Apple Mac baze.

Prednosti

  • Steknite pristup onlajn priručnicima za vaš štampač putem kartice Basic Tool.
  • Pristupajte informacijama o konfiguraciji, kalibraciji i konfiguraciji medijuma štampača.
  • Možete brzo da pokrećete funkcije Accounting Manager, Device Management Console i Media Configuration Tool.
  • Tu je i Quick Utility Toolbox, koji se lako instalira i koristi.
  • Podrška za Microsoft Windows i Apple Mac.

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Quick Utility Toolbox

Snaga i praktičnost


Steknite pristup celokupnom softveru i funkcijama za seriju imagePROGRAF PRO iz jedne uslužne aplikacije koja vam je uvek pri ruci.

Poboljšan postupak štampanja


Koristite celu paletu softvera dostupnoj na vašem štampaču iz serije imagePROGRAF PRO, što će doprineti redovnosti rutinskog održavanja.

Interfejs sa karticama


Prelazite sa kartice Basic Tool na karticu Management Tool i obrnuto, i to iz jednog prozora, što će vam pružiti lak pristup funkcijama za jedan štampač i aplikacijama za kontrolisanje više štampača.

Lak pristup funkciji Media Configuration Tool (MCT)


Pomoću funkcije Media Configuration Tool možete da stvorite optimalnu sredinu za štampanje. MCT vam omogućava da menjate imena i redosled medijuma i da dodajete i menjate informacije o papiru.

Daljinski nadzor uz Device Management Console


Uštedite vreme i novac kroz daljinski nadzor potrošnog materijala i statusa štampača, najviše njih 50, uz Device Management Console. Možete daljinski da kalibrišete štampače, dobijate upozorenja o statusu putem e-pošte i održavate štampače u vrhunskom stanju.

Efikasno upravljanje troškovima uz funkciju Accounting Manager


Imate mogućnost da centralizovano upravljate svim troškovima štampanja uz Accounting Manager. Prikupljajte evidencije zadataka štampanja, izračunavajte troškove štampanja prema zadacima ili periodima i izračunavajte troškove štampanja za dato odeljenje ili korisnika.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Quick Utility Toolbox, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Slični proizvodi

PosterArtist
Intuitivni softver zasnovan na vebu koji omogućava kreiranje spektakularnih postera, reklamnih natpisa i flajera u nekoliko jednostavnih klikova.

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.