Za poslovnu upotrebu

Mrežne kamere

Kada je nadzor zaista važan, asortiman mrežnih kamera kompanije Canon nudi rešenje. Kompaktne, a sa izuzetnim učinkom, daju izvanredan kvalitet slike, čak i u uslovima slabog osvetljenja u kojima su rizici po bezbednost pojačani.

Prednosti Canon tehnologije

Mrežne kamere kompanije Canon nude čitav niz mogućnosti; podešavanje slike u realnom vremenu, višestruko strimovanje i sofisticiranu funkciju za analiziranje video sadržaja, za pravovremenu obradu, nadzor i upozoravanje na potencijalne pokušaje narušavanja bezbednosti, što sve daje čvrste dokaze.

Prednosti Canon tehnologije_370

Pogodnosti za klijenta

Snimanje u svim uslovima osvetljenja

Imaging Across All Lighting Conditions

Zahvaljujući čitavom spektru optičke tehnologije i tehnologije za obradu slike, bezbednosne mrežne kamere kompanije Canon daju fine, veoma detaljne snimke u svim uslovima osvetljenja.

Maksimalno smanjite troškove projekta

Minimising Project Costs

Široki ugao gledanja i napredne mogućnosti otkrivanja opasnosti u kombinaciji sa sveobuhvatnom zaštitom od vremenskih uslova i udaraca, omogućavaju čitav niz mogućnosti na polju bezbednosti za smanjenje troškova projekta.

Asortiman proizvoda

Zahvaljujući stručnosti na polju prikaza slike tokom 70 godina, sveobuhvatan asortiman mrežnih kamera kompanije Canon pokriva svaki ugao. Uz modele PTZ kamera, kamera u kućištu i onih u kućištu u obliku kupole, rezolucije Full HD ili 1,3 MP, dobijate široko vidno polje i impresivan kvalitet slike – čak i pri slabom osvetljenju.

PTZ kamere

Kamere u kućištu u obliku kupole

Kamere u kućištu

Sa lakoćom pratite prostrane površine i subjekte zahvaljujući funkcijama za horizontalno/vertikalno pomeranje i zumiranje (PTZ). Idealne za upravljanje saobraćajem i nadgledanje grada.

Naše kamere u kućištu u obliku kupole dokazale su da nadzor može da bude i diskretan. Kompaktne i estetski prijatne, savršene su za okruženja u zatvorenom i na otvorenom.

Napravljene za raznovrsne primene, naše kamere u kućištu pružaju široke uglove gledanja i jednostavno se instaliraju, bez obzira da li je reč o montaži na zid ili na plafon.

Učenje i podrška

Studije slučaja

Case studies

Pročitajte priče naših klijenata i saznajte kako su mrežne kamere kompanije Canon pomogle u rešavanju pravih bezbednosnih izazova.

Alatke za dizajniranje sistema

System Design Tools

Ove alatke pomoći će vam da dizajnirate rešenja po meri za bilo koji scenario.

Dodatni resursi na mreži

Preuzmite softver, firmver i priručnike za mrežnu kameru.

Tražite starije mrežne kamere

Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnoj dodatnoj opremi za starije mrežne kamere u našem odeljku sa arhivom proizvoda.