Za poslovnu upotrebu

Kamere u kućištu

Napravljene za raznovrsne primene, naše kamere u kućištu pružaju široke uglove gledanja i pogodne su za korišćenje u zatvorenom i na otvorenom. Budući da poseduje optički digitalni zum, Full HD rezoluciju, inteligentne funkcije i inteligentnu kontrolu senki, ovaj moćan asortiman čak obuhvata ultrakompaktnu kameru u slučaju kada je potrebna diskrecija.

Široki uglovi gledanja

Široki uglovi gledanja do 112 stepeni omogućavaju vam da pratite prostrane oblasti pomoću samo jedne kamere. To znači da mreže za nadzor mogu da se formiraju sa manje kamera, što doprinosi smanjivanju troškova. Čak i sa najširim uglovima gledanja, kvalitet slike ostaje impresivan, zahvaljujući optičkom objektivu za korekciju koji smanjuje efekte „ribljeg oka“.

Wide angle views
Simple to set up

Jednostavna instalacija i rukovanje

Ove kamere dizajnirane su za brzu i jednostavnu instalaciju odmah nakon raspakivanja, bez potrebe za podešavanjima pre instalacije. Asortiman dodatne opreme za upotrebu na otvorenom pruža fleksibilnost po pitanju konfiguracije, tako što ima dostupne opcije za montiranje na zid, plafon ili stub. Kada je u upotrebi, elektronski sistem zadnjeg fokusa unutar VB-H i VB-M kamere u kućištu održava fokus prilikom zumiranja.

Kamere u kućištu u obliku kupole

Dome Cameras

Naše kamere u kućištu u obliku kupole dokazale su da nadzor takođe može da bude diskretan. Kompaktne i estetski prijatne, savršene su za okruženja u zatvorenom i na otvorenom.

PTZ kamere

IPTZ Cameras

Sa lakoćom pratite prostrane površine i subjekte zahvaljujući funkcijama za horizontalno/vertikalno pomeranje i zumiranje (PTZ). Idealne za upravljanje saobraćajem i nadgledanje grada.