Za poslovnu upotrebu

Kamere u kućištu u obliku kupole

U okruženjima gde je bitna diskrecija, naše kamere u kućištu u obliku kupole predstavljaju savršeno rešenje. Kompaktne i estetski prijatne, one pružaju izvanredan kvalitet slike širokog ugla vidljivosti – bez obzira da li je reč o zidnoj ili plafonskoj montaži. Savršene su za okruženja u zatvorenom i na otvorenom.

Kompaktna i diskretna

Naše kamere u kućištu u obliku kupole su namenski dizajnirane za diskreciju, sa ultrakompaktnim VB-S modelima koji su tako mali da mogu da stanu u šaku. Asortiman dodatne opreme za uvučeno montiranje omogućava da se svaki model instalira diskretno i da se uklapa u estetiku radnog okruženja.

Ease of installation

Daljinsko podešavanje pomeranja/naginjanja/rotiranja/zumiranja (PTRZ)

Nakon instalacije, alatka za podešavanje ugla kamere – kojoj se pristupa preko računara – omogućava daljinski pristup funkcijama kamere (P-T-R-Z). To znači da prilikom fizičke instalacije možete da zanemarite faktore poput fokusa i smera kamere, jer ta podešavanja možete da obavite preko računara. To štedi vreme, a takođe znači da je za instaliranje potreban manji broj ljudi.

Small and discreet shape
Complete PTRZ installation

Jednostavna instalacija

Instalacija je brza i jednostavna, sa standardnim montažnim otvorima za zavrtnje i šablonom za označavanje otvora koji se isporučuje sa uređajem. Asortiman dodatne opreme omogućava instalaciju na plafonima sa pločicama, zidovima ili čak stubovima. Napajanje se obavlja preko naponske mreže ili Ethernet veze, radi dodatne fleksibilnosti. Naše ultrakompaktne VB-S modele može da montira samo jedna osoba.

Kamere u kućištu

Box Cameras

Napravljene za raznovrsne primene, naše kamere u kućištu pružaju široke uglove gledanja i jednostavno se instaliraju, bez obzira da li je reč o zidnoj ili plafonskoj montaži.

PTZ kamere

PTZ Cameras

Sa lakoćom pratite prostrane oblasti i subjekte zahvaljujući funkcijama za horizontalno/vertikalno pomeranje i zumiranje (PTZ). Idealne za upravljanje saobraćajem i nadgledanje grada.