Za poslovnu upotrebu

Alatke za dizajniranje sistema

Ove alatke pomoći će vam da dizajnirate rešenja po meri za bilo koji scenario.
Imajte u vidu da je Axis Communications, kompanija iz Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera kompanije Canon i pružanje podrške za njih ›

Alatke za dizajniranje sistema

Alatka Kalkulator za potrebni prostor na disku (RDS)

Utvrđivanje zahteva za prostor za skladištenje i propusni opseg predstavlja glavni deo dizajniranja svakog umreženog rešenja za nadzor. Pomoću ovog jednostavnog kalkulatora, možete da odaberete iz širokog spektra podržanih kodeka, brzina snimanja i rezolucija da biste utvrdili ukupne zahteve za prostor za skladištenje.

Alatka za ugao gledanja (AOV)

Maksimalno povećanje širokih uglova gledanja može da doprinese smanjenju troškova projekta. Jednostavno izaberite odgovarajuću kameru, rezoluciju i veličinu predmeta i ova alatka će izračunati sve neophodne detalje.

Simulator rasporeda kamera

Simulator rasporeda kamera će vam pomoći da dizajnirate prilagođenu konfiguraciju za svaki scenario. Samo otpremite nacrte objekta, podesite razmeru i počnite da prevlačite i otpuštate kamere na nacrt.

Alatka za upravljanje kamerom (CCMT)

CCMT predstavlja jednostavnu i efikasnu alatku osmišljenu za veoma jednostavno podešavanje i konfigurisanje rešenja za nadzor. Uz alatke za početno podešavanje, kao i složenije i naprednije postavke kamere, CCMT je verovatno jedina alatka koja će biti neophodna inženjeru koji obavlja instalaciju da primeni rešenje.

Alatka za podešavanje ugla kamere (PTRZ)

Intuitivni korisnički interfejs alatke za podešavanje ugla kamere omogućava daljinski pristup smeru gledanja, zuma i fokusa PTRZ kamera.

PTRZ kamere:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Alatka za kompatibilnost dodatne opreme kamere

Ova interaktivna Excel unakrsna tabela pomoći će vam da utvrdite dodatnu opremu i nastavke koji će vam možda biti neophodni za čitav spektar opcija montiranja.

Tabela VMS kompatibilnosti

Kao rezultat programa integracije širom sveta, mrežne kamere kompanije Canon kompatibilne su sa velikim i rastućim brojem rešenja trećih strana za softver za upravljanje video zapisima (VMS) i mrežne videorikordere (NVR). Preuzmite najnoviju Excel unakrsnu tabelu za dodatne detalje.

Podrška za mrežnu kameru

Preuzmite softver, firmver, priručnike i pomoć za rešavanje problema za kameru.

Tražite starije NVS kamere

Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnoj dodatnoj opremi za starije modele NVS kamera u našem odeljku sa arhivom proizvoda.