Za poslovnu upotrebu

Prednosti Canon tehnologije

Naš asortiman mrežnih kamera nasledio je renomirane tehnološke inovacije naših profesionalnih bioskopskih kamera, pri čemu je visokokvalitetna obrada slike i dokazana tehnologija objektiva osmišljena tako da uvek budete u toku.

Prednosti Canon tehnologije_Reklamni pano

Renomirana tehnologija objektiva

Zahvaljujući optičkoj tehnologiji kompanije Canon, naše mrežne kamere koriste prednosti brzih, svetlih objektiva i daju jasne, oštre snimke uz minimalno izobličenje.

High UD (ultraniska disperzija) stakleni elementi izuzetno visokog indeksa prelamanja suzbijaju pojavu hromatskih aberacija rasprostranjenih kod jedinica objektiva sa velikim uvećanjem, čime se maksimalno smanjuje bačvasto i jastučasto izobličenje i dobijaju prirodni snimci visoke rezolucije od ivice do ivice u čitavom opsegu zuma.

Ako bude potrebe da dopunite uslove upotrebom infracrvenog osvetljenja, premaz objektiva za IC korekciju poboljšava osetljivost, kontroliše pojavu senki i odbleska i poboljšava performanse kamere pri slabom osvetljenju.

Renomirana tehnologija objektiva_1_370
Standardni širokougaoni objektiv

Renomirana tehnologija objektiva_2_370
Objektiv visokih performansi sa minimalnim izobličenjem

Tehnologija senzora

CMOS senzori predstavljaju glavnu komponentu u svakoj mrežnoj kameri. Primenom vlasničkih tehnologija, senzori kompanije Canon dizajnirani su tako da kombinuju visoku osetljivost i visok kvalitet slike sa niskim nivoom šuma.

Zbog potrebe za performansama koje podrazumevaju izuzetno visoku osetljivost i rezoluciju, ovi senzori koriste se u različitim oblastima, kao što su medicinska istraživanja i nadzor, kao i u našim mrežnim kamerama.

Obrada slike

Image processing


Dva procesora za sliku i mrežu (DIGIC DV III i DIGIC NET II) omogućavaju besprekorno beleženje, obradu, kodiranje i prenos slika.

Mašina DIGIC DV III – koja se takođe koristi kod EOS profesionalnih bioskopskih kamera kompanije Canon – daje izuzetan kvalitet video zapisa, nizak nivo šuma, glatke gradacije i živopisnu i preciznu reprodukciju boja – naročito u uslovima slabog osvetljenja.

Analiza snimka

Inteligentna funkcija za analiziranje video sadržaja ugrađena u kameru omogućava analizu potencijalnih pokušaja narušavanja bezbednosti u realnom vremenu. U okviru scene može se izabrati do 15 područja za otkrivanje pomoću 8 različitih algoritama, što uključuje otkrivanje uljeza i vriska.

Time se redefinišu tradicionalne metode otkrivanja opasnosti uz smanjenje broja lažnih alarma, povećanje efikasnosti i smanjenje potrebnog prostora za skladištenje, tako što se snimanje aktivira samo kada je opasnost realna.

Funkcija za povezane događaje omogućava da se alarmi logički kombinuju, što omogućava uslovno aktiviranje alarma.


Image Analysis

Minijaturna mehatronika

Miniaturised Mechatronics


Naša snaga u minijaturnoj mehatronici (elektromehaničkim podsistemima kojima se upravlja putem računara), omogućava nam da razvijemo proizvode od kojih naši klijenti imaju koristi.

Jedan takav sistem je i jedinstvena mogućnost daljinske konfiguracije za naše mrežne PTRZ kamere.

Nakon postavljanja i povezivanja na mrežu, položaj kamere i ugao gledanja mogu se elektronski podešavati pomoću alatke za podešavanje ugla kamere. Smer kamere može se intuitivno promeniti pomoću dugmadi za pomeranje/naginjanje, klizača za rotiranje i klizača zuma koji se pojavljuju u prozoru za podešavanje. To omogućava da samo jedna osoba obavi konfiguraciju, što štedi vreme i novac.