Canon VB-H730F

VB-H730F

VB-H730F fiksna Full HD kamera u kućištu daje ultraširoko vidno polje od 112° i izvanredne performanse u uslovima lošeg osvetljenja. Fleksibilne opcije za instalaciju omogućavaju korišćenje u zatvorenom i na otvorenom.

/Images/VB-H730F_tcm141-1465214.jpg

Prednosti

  • Snimite jasne slike sa puno detalja u rezoluciji do Full HD
  • Uživajte u uglu vidnog polja od 112° na svetlom f/1,2 (širokougaonom) objektivu
  • Postignite bolje rezultate u uslovima veoma snažnog osvetljenja pomoću funkcije Auto SSC
  • Besprekorno snimajte video zapise zahvaljujući mogućnosti višestrukog prenosa
  • Poboljšana detekcija zahvaljujući ugrađenim naprednim funkcijama za analiziranje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon VB-H730F

Vrhunski kvalitet slike i najbolja optika u klasi


Zaštitite lokaciju i nadgledajte je u Full HD rezoluciji uz vrhunski kvalitet slike zahvaljujući DIGIC DV III procesoru slike kompanije Canon. Ultraširokougaoni (112°) objektiv sa 3x optičkim zumom i 4x digitalnim zumom, u kombinaciji sa prenosivim filterom za zaustavljanje infracrvenog svetla, omogućava vam da vidite sve u bilo koje doba dana. Elektronski sistem zadnjeg fokusa i svetli f/1,2 (širokougaoni) objektiv pružaju vrhunske performanse.

Snažne video performanse


Mrežni procesor DIGIC NET II kompanije Canon koristi H.264 enkoder, čime se dobija video zapis visokog kvaliteta i stepena komprimovanja. Pored toga, poboljšana funkcija uklanjanja šuma (NR) i reprodukcija boja daju vidljive boje čak i u uslovima lošeg osvetljenja. Automatska inteligentna kontrola senki (Auto-SSC) poboljšava vidljivost predmeta u prvom planu u scenama sa jakim pozadinskim osvetljenjem. Vodeća mogućnost rada u uslovima lošeg osvetljenja u klasi i prava mogućnost rada danju/noću daju odlične rezultate u raznim okruženjima.

Inteligentna i posvećena bezbednosti


Inteligentne funkcije pomažu operaterima u identifikovanju situacija za uzbunu, analiziranjem razlika između različitih oblasti. Moguće je istovremeno koristiti do 15 funkcija na jednoj kameri. U izbor od šest različitih inteligentnih funkcija spadaju detekcija pomerenih/napuštenih/uklonjenih predmeta, detekcija neovlašćenog rukovanja kamerom, detekcija prolaska i detekcija jačine zvuka. Detekciju aktivnosti moguće je podesiti tako da aktivira snimanje, otpremanje na server ili slanje obaveštenja e-poštom. Korišćenjem SD kartice možete da sačuvate i pregledate snimljene video zapise alarmantnih situacija a da ne morate prethodno da pošaljete taj sadržaj na računar. SSL/TLS šifrovanje obezbeđuje sigurnu vezu između kamere i servera.

Poboljšana kompatibilnost i praktičnost


Mrežne kamere kompanije Canon kompatibilne su sa vodećim softverom za upravljanje video zapisima. Kompatibilnost sa najnovijim ONVIF protokolom verzije 2.4 profila S omogućava praktično kreiranje rešenja sa softverom za upravljanje video zapisima koji je kompatibilan sa ONVIF protokolom. Canon takođe podržava neprimetnu integraciju korišćenjem kompleta za razvoj softvera za mrežne kamere kompanije Canon i specifikacije HTTP protokola.

Jednostavna i fleksibilna instalacija


Ova kamera je pogodna za različite načine primene u zatvorenom i na otvorenom uz instalaciju pomoću različitih opcionih kućišta ili sistema za montiranje. Jednostavno možete da obezbedite napajanje za VB-H730F zahvaljujući podršci za različite izvore napajanja: PoE, 12 V DC ili 24 V AC.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon VB-H730F, njegovim funkcijama i mogućnostima.

DIGIC NET II

Efikasna mrežna obrada

Digic DV III

Upravljanje kvalitetom slike i kontrola

Full HD

Full HD rezolucija

Auto DayNight

Uklonjivi IC filter

Intelligent Function

Analiza video sadržaja

Power over Ethernet

Napajanje preko Ethernet mreže

SD Card

Lokalno snimanje

CCMT

Kontrola više kamera

VB-H730F
  • VB-H730F glavna jedinica
  • Konektor za napajanje
  • CD-ROM za podešavanje
  • Vodič za instaliranje
  • Garantni list