Canon VB-S910F

VB-S910F

Full HD fiksna kamera sa optičkim zumom u kućištu – idealna za unutrašnju upotrebu. Zahvaljujući širokougaonom objektivu i ugrađenom mikrofonu, ova svestrana kamera još detaljnije beleži detalje i kontekst.

/Images/ZB085%20340x461px_tcm141-1458394.jpg

Prednosti

 • Neverovatno precizna kamera za nadzor u zatvorenom sa širokougaonim (78,6°) zum objektivom i odličnim performansama pri slabom osvetljenju
 • 1/3” CMOS senzor od 2,1 MP i svetli otvor blende f/1,4–f/2,6 uz automatski fokus
 • Full HD slika i optički zum od 3,5x uz asferične elemente sa niskim nivoom izobličenja, za jasnu sliku visoke rezolucije
 • Integrisani višesmerni mikrofon za snimanje zvuka koji pruža visok nivo kvalitetnih kontekstualnih informacija
 • Kompaktna, lagana i laka za instalaciju
 • Održite kvalitet videa i smanjite količinu podataka uz tehnologije Motion Adaptive Noise Reduction i Area-specific Data Size Reduction (ADSR)
 • Inteligentne ugrađene analitičke funkcije za naprednu detekciju alarma
 • Nadgledanje i upravljanje uživo iz širokog asortimana veb pregledača i mobilnih uređaja
 • Podrška za ONVIF® Profile S

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon VB-S910F

Snimanje Full HD video zapisa


Zahvaljujući širokougaonom objektivu sa optičkim zumom, detaljnoj Full HD slici i naprednim analitičkim funkcijama, Canon VB-S910F je idealna kamera za nadzor u zatvorenom iz fiksnog položaja. Širokougaoni (78,6°) objektiv i optički zum od 3,5x garantuju maksimalno pokrivanje iz jednog položaja, dok svetli otvor blende f/1,4 i poboljšano minimalno osvetljenje subjekta daju izvanredne performanse pri slabom osvetljenju.

Integrisani mikrofon


Beležite zvučne i vizuelne informacije uz ugrađeni višesmerni mikrofon na ovoj kameri. VB-S910F može da snima zvuk uz filtriranje pozadinskog šuma i neželjenog eha; mikrofon takođe pruža funkcije aktiviranja alarma zvukom, što znači da snimanje videa započinje kada se detektuje zvuk.

Jednostavna instalacija i upravljanje


VB-S910F se instalira brzo i lako, što doprinosi tome da troškovi projekta ostanu niski. Za pojedinačne kamere ili izabrane grupe kamera, Camera Management Tool kompanije Canon (CCMT) pruža vam potpunu kontrolu, uz snažne funkcije za podešavanje i upravljanje. Da biste optimizovali kvalitet slike i upravljali prenosom podataka, Motion Adaptive Noise Reduction dinamički kontroliše nivoe smanjenja šuma.

Inteligentna detekcija alarma


Uz 15 ugrađenih profila za analiziranje video sadržaja na kameri, operateri mogu efikasno i efektivno da obavljaju zadatke nadzora. Inteligentna analitika pruža više virtuelnih funkcija za detektovanje alarma i aktivno upozorava operatere na sumnjivo ponašanje, čime doprinosi maksimalnom smanjivanju opterećenja memorije i propusnog opsega.

Svestrana podrška za mobilne uređaje


Nova arhitektura firmvera kamere VB-S910F pruža kompatibilnost sa svim popularnim veb pregledačima i mobilnim uređajima, što vam omogućava da prilagođavate postavke kamere i prikazujete sliku uživo iz potpuno mobilnog okruženja. ONVIF Profile S usklađenost garantuje kompatibilnost sa postojećim nezavisnim sistemima.

 • *ONVIF® je zaštićeni žig kompanije Onvif, Inc.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon VB-S910F, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Digic DV III

Upravljanje kvalitetom slike i kontrola

DIGIC NET II

Efikasna mrežna obrada

Optical 3.5x zoom

Veoma kvalitetno optičko uvećanje

Digital 4x zoom

Proširene mogućnosti zumiranja

Digital PTZ

Virtuelna PTZ funkcija

Full HD

Full HD rezolucija

Auto SSC

Automatska inteligentna kontrola senki

Intelligent Function

Analiza video sadržaja

microSD

Lokalno snimanje

Simple Camera Setting

Podešavanje jednim klikom

VB-S910F
 • Glavna jedinica VB-910F
 • CD-ROM za podešavanje
 • Vodič za instaliranje
 • Garantni list