Za poslovnu upotrebu

Studije slučaja u vezi sa komercijalnim štampanjem

Ovde klijentima dajemo glavnu reč. Pogledajte i pročitajte priče naših klijenata u nastavku i saznajte kako su rešenja kompanije Canon pomogla u rešavanju pravih poslovnih izazova.

KnowledgePoint

KP-Hero1

Pristup kompanije Canon pružanju podrške kako bismo odgovorili na poslovne izazove odražava našu metodologiju, a to se uvek ceni. Taj odnos je od ključne važnosti za sve naše buduće investicije. Do sada smo zadovoljni saradnjom sa kompanijom Canon i svakako ćemo nastaviti saradnju i ubuduće.

Andre Filpot, operativni direktor

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

Većina naših klijenata sada koristi jednolinijsku proizvodnju. Mogućnosti uređaja ColorStream omogućavaju im da sada postignu više, na primer da uvedu digitalne slike kao podršku dinamičnim porukama. Sve je u poboljšavanju i stvaranju relevantnijih informacija za klijente.

Toni Plamer, generalni direktor za Ujedinjeno Kraljevstvo

TJ International

TJI-hero1

Tehnologija i radni proces imali su značajan uticaj na produktivnost; sada možemo da pravimo knjige sa mekim povezom za samo 24 sata i knjige sa tvrdim povezom za 48. Ovo ne bi bilo moguće bez veština, ekspertize i konsultativnih usluga kompanije Canon.

Angus Klark, generalni direktor

Grane industrije

Pregledajte industrijske sektore i izaberite granu industrije sa padajuće liste kako biste saznali više o rešenjima kompanije Canon u toj oblasti