Za poslovnu upotrebu

Studije slučaja u vezi sa grafikom

Ovde klijentima dajemo glavnu reč. Pogledajte i pročitajte priče naših klijenata u nastavku i saznajte kako su rešenja kompanije Canon pomogla u rešavanju pravih poslovnih izazova.


Imajte u vidu da je Axis Communications, kompanija iz Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera kompanije Canon i pružanje podrške za njih ›

BD&H

Pošto smo razmotrili opcije raznih proizvođača, postalo je očigledno da će Océ mašine moći da nam ponude najveće proizvodne brzine i najviši kvalitet po konkurentnoj ceni. Uz tehničku podršku kompanije Canon, u kombinaciji sa vrhunskom Océ tehnologijom, sada smo nezaustavljiva kreativna sila.

Džejms Foks, direktor

Polomnis

Do prelaska sa starog štampača na model Arizona došlo je usled problema sa prianjanjem mastila sa starim štampačem.

Job ten Doešate, direktor kompanije

Sanders Group

Océ Arizona mašine su promenile moju kompaniju. Tokom ekonomske krize mnoge druge kompanije su propale, ali meni su ove mašine pružile veću zaradu uz manji promet. U suštini, promet mi se smanjio ali mi je marža porasla, pošto sam materijal kojim sam nekad trgovao pretvorio u nešto što ima veću vrednost. Uspeo sam da odgovorim na potražnju za kratkim vremenom obrta, prilagođenim načinima primene i kreativnim rešenjima.

Marko de Vert, izvršni direktor

Screentec

Kada bih jednom rečju mogao da opišem kako se osećam kao klijent kompanije Canon, ta reč bila bi „olakšanje“. Od pouzdanosti i fleksibilnosti mašina do usluga i podrške koje pružaju zaposleni i inženjeri, teško je naći manu u bilo kojem aspektu.

Daren Džejms, izvršni direktor

Von Hagen

Océ Arizona ima sve; veličinu, produktivnost i svestranost za rad sa širokim asortimanom fleksibilnih i krutih materijala. Zajedno, ovo znači da klijentima možemo da ponudimo mnogo isplativiji i efikasniji način kreiranja štandova. Pošto sada imamo mogućnost da štampamo na bilo kojem supstratu, možemo da realizujemo praktično svaku kreativnu ideju.

Von Hagen

Grane industrije

Pregledajte industrijske sektore i izaberite granu industrije sa padajuće liste kako biste saznali više o rešenjima kompanije Canon u toj oblasti