Projectcolor je došao do uspeha inovacijama i raznovrsnošću štampanih reklama

Originalno osnovana 1978. kao dobavljač reprografskih usluga, kompanija Projectcolor BV danas je prepoznatljiva kao vrhunski dobavljač usluga izuzetno kvalitetne digitalne štampe na velikim formatima za neke od vodećih svetskih robnih marki. Projectcolor proizvodi otiske za veliki opseg primena na širokom asortimanu digitalnih štampača za velike formate i za veliki opseg medija, uz poštovanje kratkih rokova i najstrožih zahteva u vezi sa kvalitetom.

Zahvaljujući bliskoj saradnji sa specijalistima kompanije Canon za radni proces, kompanija Projectcolor pronašla je odgovor u umreženom rešenju za radni proces zasnovanom na tehnologiji Onyx Thrive. Pravi, kompletni PDF radni proces, od slanja digitalnih datoteka, preko upravljanja bojama do štampanja i isecanja.

projectcolor-image1
projectcolor-image2

„Operateri više ne moraju da pokrivaju više nezavisnih radnih stanica za ripovanje i štampač kako bi upravljali proizvodnjom. Pored toga, zbog toga što je Onyx Thrive zasnovan na Adobe PDF mašini za štampanje, mi i naši klijenti imamo puno poverenje u rasterizaciju složenih efekata grafičkog dizajna, što obuhvata slojeve prozirnosti, mešane prostore boja i upravljanje spot bojama.“

Norman Šefer, direktor