Screentec isporučuje svet u punom koloru

Kompanija Screentec iz Južnog Velsa postala je svedok promena na tržištu usled toga što su klijenti uvideli kako štampa može da izađe iz okvira velikog obima i ograničene palete boja i da pređe u domen prilagođenih proizvoda napravljenih u kratkom roku i sa beskonačnim brojem nijansi. Ključ za ostanak na vrhu bilo je prihvatanje sveta digitalne štampe, i to što pre.

Danas, pošto je u svoju flotu dodala dva štampača za široke formate Océ Arizona, kompanija Screentec je povećala promet za više od 40 procenata, zašla u vode veb prodaje i razvila jedinstvene načine za kombinovanje snage digitalne štampe, štampe sa ekrana i litografije, kako bi klijentima ponudila prethodno nezamisliv asortiman proizvoda i usluga. Što je najvažnije za Screentec, od kada je prešla na digitalnu tehnologiju pomoću štampača kompanije Canon, ova kompanija nijednom nije prekoračila rok za klijenta.

screentec-image1
screentec-image2

„Kada bih jednom rečju mogao da opišem kako se osećam kao klijent kompanije Canon, ta reč bila bi „olakšanje“. Od pouzdanosti i fleksibilnosti mašina do usluga i podrške koje pružaju zaposleni i inženjeri, teško je naći manu u bilo kojem aspektu.“

Daren Džejms, izvršni direktor