Za poslovnu upotrebu

Studije slučaja u vezi sa obrazovanjem

Ovde klijentima dajemo glavnu reč. Pogledajte i pročitajte priče naših klijenata u nastavku i saznajte kako su rešenja kompanije Canon pomogla u rešavanju pravih poslovnih izazova.


Imajte u vidu da je Axis Communications, kompanija iz Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera kompanije Canon i pružanje podrške za njih ›

Colchester Institute

Zaista nam se svideo pristup sa uslugama upravljanja štampanjem koji je preporučila kompanija Canon, kao i nivo profesionalnosti projektnog tima koji je preporučila kompanija Canon, kao i to koliko su blisku saradnju planirali da ostvare sa našim projektnim timom.

Gari Horn, pomoćnik direktora za finansije i operacije

Francis Combe Academy

DWF-logo.jpg

Kompanija Canon bila je jedini dobavljač koji se zaista usredsredio na naše potrebe i predstavio jasne mere koje bi trebalo preduzeti radi realizovanja naše dugoročne vizije.

Kris Turton – e-menadžer

Univerzitet KEPLER

kepler-logo

Radili smo sa kompanijom Canon na pronalaženju rešenja koje bi trenutno olakšalo život studentima na način koji donosi najmanje ometanja.

Aleksander Frišlager, glavni operativni menadžer

Univerzitet u Notingemu

Naš univerzitet istražuje najnoviju tehnologiju poput 3D štampanja. Rešenje kompanije Canon pokazalo se fantastično – možemo da pravimo fine, detaljne modele kakve zahtevaju studenti arhitekture.

Džon Morgan, asistent arhitekture

Univerzitet u Glazgovu

DWF-logo.jpg

Više od 5,5 miliona GBP trebalo bi da se uštedi tokom 5-godišnjeg projekta, što je fenomenalna priča.

Grane industrije

Pregledajte industrijske sektore i izaberite granu industrije sa padajuće liste kako biste saznali više o rešenjima kompanije Canon u toj oblasti