Za poslovnu upotrebu

Studije slučaja u vezi sa grafičkim dizajnom

Ovde klijentima dajemo glavnu reč. Pogledajte i pročitajte priče naših klijenata u nastavku i saznajte kako su rešenja kompanije Canon pomogla u rešavanju pravih poslovnih izazova.


Imajte u vidu da je Axis Communications, kompanija iz Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera kompanije Canon i pružanje podrške za njih ›

ABC Imaging

ABC- Hero1

Zahvaljujući Océ PRISMA radnom procesu i tehnologiji imagePRESS kompanije Canon, unapredili smo operacije i povećali profit kao rezultat 50% bržeg rada i smanjenja troškova od 30%.

Rej Hokins, generalni direktor

BM Druck

DWF-logo.jpg

Razgovarali smo sa mnogim dobavljačima, ali je teško bilo zanemariti ponudu kompanije Canon – u pitanju je dobavljač sa kojim imamo veoma pozitivan odnos tokom dugog niza godina.

Rene Kasis, generalni direktor

Cavelti

DWF-logo.jpg

Kompanija Canon analizirala je sve oblasti našeg poslovanja da bi utvrdila kako možemo da poboljšamo višekanalni pristup.

Marsel Bieri, direktor za pripremu za štampu i digitalne medije

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Arizona 660XT nam omogućava da izbegnemo kompromise u vezi sa kvalitetom i vremenom isporuke. Možemo da ponudimo prodajne materijale u manjim količinama po konkurentnim cenama.

Kirsten van Brumen, Elwe specijalne promocije

Eyes on Media

Kvalitet slike i mogućnosti primene koje pružaju Arizona mašine značajno su unapredili našu uslugu štampanja fotografija i pomogli nam da proširimo poslovanje. Bili smo oduševljeni kada nam se obratila organizacija World Press Photo, kojoj se divimo dugi niz godina. Znali smo da uz podršku kompanije Canon i Arizona mašina možemo da odgovorimo na potrebe ovog zahtevnog klijenta.

Martin Minoli, vlasnik

Formara

Kompanija Canon je od samog početka blisko sarađivala sa kompanijom Formara i pružala nam podršku u identifikovanju odgovarajućeg rešenja za naše potrebe, a zatim nam je pružila sveobuhvatan pregled kako bi se to rešenje uklopilo u naše poslovanje i doprinelo njegovom razvoju. Na kraju nam je pružila uslugu instalacije i obuke koja je prelaz učinila neprimetnijim i povećala je produktivnost.

Fredi Kinzler, generalni direktor

FT Solutions

FT-hero1

Investiranje u te vrhunske sisteme za digitalnu štampu od ključne je važnosti za naš uspeh u budućnosti i već je donelo fantastične prednosti, poput povećanog kvaliteta i veće fleksibilnosti, za kompaniju FT Solutions i naše klijente.

Tom Gurd, generalni direktor

Savet okruga Hertsmir

DWF-logo.jpg

Canon je pokazao posvećenost našoj dugoročnoj strategiji, uz detaljno objašnjenje kako digitalna štampa može da nam pomogne da isplativo radimo uz brzinu, fleksibilnost i visoki standard kakve savet očekuje.

Mark Roberts

hs Druck

Kompanija Canon je u prostorijama naše kompanije obezbedila kurs Essential Business Builder u vezi sa personalizacijom štampe. Njihova stručna podrška zaista je pomogla celom timu da razume potencijal tehnologije i da stekne pouzdanje, u operativnom smislu i u smislu načina na koji te mogućnosti možemo da predstavimo klijentima.

Helmut Hormanseder, suosnivač

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Canon uspeli smo da uspostavimo odeljenje za znakove koje se relativno brzo razvija.

Adri Hogeven, direktor kompanije

Kahle

DWF-logo.jpg

Iako je tehnologija važna, ona nije bila jedini razlog zašto sam odabrao kompaniju Canon. Paket usluga koji se isporučuje sa njihovim uređajima, a obuhvata održavanje nakon kupovine, obuku i podršku, bio je ključni faktor prilikom izbora. Na osnovu prethodnog iskustva znao sam da će sarađivati sa nama kako bi garantovali da ćemo dobiti rešenje za štampu koje će promeniti naše poslovanje.

Dan Batek, tehnologija i finansije, KAHLE

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

Investicija u monohromatsku proizvodnu štamparsku presu Canon imagePRESS 1135 i slagač velikog kapaciteta trenutno se odrazila na produktivnost

Daniel Sančez, direktor

Marne Drukkers

Ručno uparivanje postera velikog formata zahteva mnogo vremena i novca, pa smo odlučili da potražimo bolje rešenje.

Gus Sligter, direktor kompanije

Maja Vik

Za veliki deo našeg uspeha zaslužan je neverovatni nivo profesionalizma i podrške koji pruža kompanija Canon. Kvalitet produkcije svega što je kompanija Canon pružila bio je zaista visok, a imati partnera koji može da ispuni sve naše potrebe u vezi sa medijima za ovaj multimedijalni projekat bilo je zaista neverovatno.

Pal Laukli, profesionalni fotograf

Printondemand-worldwide

Naravno, ključna stvar je efikasnost, ali je od ključne važnosti i pouzdanost. Možete da imate sjajan komad opreme, ali ako je on neoperativan 10% vremena, imate problem. Takav problem nismo imali sa kompanijom Canon. Čak i ako mašina prestane sa radom, to nikada ne traje dugo, pošto serviseri dolaze i rešavaju problem za manje od dva sata.

Endi Kork, generalni direktor kompanije Printondemand-worldwide

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

Uz podršku kompanije Canon, kompanija Pulp Grafisk je udvostručila kapacitet štampe na velikim formatima i prestala da se oslanja na nezavisne dobavljače usluga štampe.

Terje Gulbrandsen

Ritz

DWF-logo.jpg

Saveti kompanije Canon, kroz Business & Innovation Scan i kao deo prodajne ponude, upućivali su na više strateški pristup ponovnom osmišljavanju našeg poslovanja.

Kurt Habersater, generalni direktor

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

Kao rezultat našeg partnerstva sa kompanijom Canon, multimedija sada čini veliki deo naše ponude usluga, a naše kampanje za klijente su merljivije.

Remo Martin, generalni direktor

Spazio81

Zahvaljujući asortimanu usluga koje pružamo, stvorili smo široku i raznovrsnu bazu klijenata, koji su veoma odani i uzbuđeni što sarađuju sa nama. To poboljšava našu globalnu reputaciju, pa sada imamo porudžbine čak i iz SAD i Kine.

Alesandro Lokateli, generalni direktor

The Print Foundry

Kompanija Canon je odličan partner za saradnju. Često razmenjujemo ideje sa njima, diskutujemo o novim idejama za proizvode i o tome kako da na najbolji način iskoristimo imagePROGRAF uređaje, a trenutno su nam na raspolaganju ako nam bilo šta zatreba.

Renato Tavares, osnivač

Grane industrije

Pregledajte industrijske sektore i izaberite granu industrije sa padajuće liste kako biste saznali više o rešenjima kompanije Canon u toj oblasti