Za poslovnu upotrebu

Studije slučaja u vezi sa zdravstvenom zaštitom

Ovde klijentima dajemo glavnu reč. Pogledajte i pročitajte priče naših klijenata u nastavku i saznajte kako su rešenja kompanije Canon pomogla u rešavanju pravih poslovnih izazova.


Imajte u vidu da je Axis Communications, kompanija iz Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera kompanije Canon i pružanje podrške za njih ›

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Instaliranje mrežnih bezbednosnih kamera kompanije Canon pokazalo se kao fantastična odluka, zbog njihovog visokog kvaliteta i uticaja koji su imale na naš svakodnevni posao. Rezultati su bili trenutno vidljivi.

Rene Grut, generalni menadžer

RDaSH

DWF-logo.jpg

Kompanija Canon imala je veoma iskren pristup i saopštila nam je šta će tačno biti moguće postići uz DSF i koje prednosti možemo da očekujemo.

Liza Grandkort, direktor usluga

UKE

Sada je podrška za štampače i višefunkcionalne sisteme mnogo bolja zašto što je pružaju stručnjaci kompanije Canon. Kao rezultat toga, mi kao IT odeljenje možemo da se usredsredimo na osnovne zadatke. Pored toga, troškovi štampe su nam niži nego ikada pre.

Florian Bentin, direktor odeljenja za kancelarijske usluge

Grane industrije

Pregledajte industrijske sektore i izaberite granu industrije sa padajuće liste kako biste saznali više o rešenjima kompanije Canon u toj oblasti