Za poslovnu upotrebu

Studije slučaja u vezi sa proizvodnjom

Ovde klijentima dajemo glavnu reč. Pogledajte i pročitajte priče naših klijenata u nastavku i saznajte kako su rešenja kompanije Canon pomogla u rešavanju pravih poslovnih izazova.


Imajte u vidu da je Axis Communications, kompanija iz Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera kompanije Canon i pružanje podrške za njih ›

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Canon nam je pomogao da prihvatimo globalni pristup štampanju. Jednim potezom kompanija Canon je pomogla u transformisanju organizacije širom sveta.

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

U pitanju je više od uštede vremena, promenilo je način na koji poslujemo.

Papanikolau Zina, marketing

Borealis AG

borealis

Cilj nam je bio da napravimo neprimetan prelaz na standardizovano okruženje za štampu koje je takođe potpuno umreženo. Glavna motivacija za ovo bilo je pružanje centralizovanije podrške korisnicima, kao i ostvarivanje uštede u pogledu održavanja i podrške.

Džeki Cilen, rukovodilac tima za informacione tehnologije i sisteme

Falquon

Kompanija Canon pružila nam je opsežnu podršku kako bismo na najbolji način iskoristili ONYX paket za radni proces za napredno upravljanje bojama. U pitanju je ključni aspekt radnog procesa za nas, a postojanost proizvodnje otisaka sa uređaja Océ Arizona sada je izvanredna.

Martin Prager, direktor u kompaniji Falquon

Volkswagen

Dva Canon imagePRESS uređaja pokazala su se kao savršen dodatak postojećem sistemu ofsetnih i digitalnih uređaja. Pružaju balans produktivnosti i kvaliteta koji je savršen za naš veliki obim posla, kao i za situaciju rasta potražnje klijenata za brzim obavljanjem kratkih zadataka.

Helmut Ošman, menadžer odeljenja za štampu

Grane industrije

Pregledajte industrijske sektore i izaberite granu industrije sa padajuće liste kako biste saznali više o rešenjima kompanije Canon u toj oblasti