Za poslovnu upotrebu

Studije slučaja u vezi sa štampanjem

Ovde klijentima dajemo glavnu reč. Pogledajte i pročitajte priče naših klijenata u nastavku i saznajte kako su rešenja kompanije Canon pomogla u rešavanju pravih poslovnih izazova.


Imajte u vidu da je Axis Communications, kompanija iz Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera kompanije Canon i pružanje podrške za njih ›

Documenteam

ABC- Hero1

Zadatke male dužine nije moguće ekonomično obaviti u ofsetnoj tehnici. Istovremeno, zadaci određenih dužina preskupi su kada se štampaju na sistemima zasnovanim na toneru.

Torsten Bišof

Evercore

DWF-logo.jpg

Kao kompanija za upravljanje bogatstvom, podrazumeva se da integritet brenda mora da bude bez greške, da bi ulivao poverenje unutar i izvan organizacije. Canon je odigrao ključnu ulogu u održavanju tog integriteta.

Vanesa O’Rajli, menadžer marketinga

I-Pack

ipack-logo

Cilj nam je povećavanje obima za 25% do kraja 2015. i za dodatnih 15% do kraja 2016. Zahvaljujući podršci i tehnologiji kompanije Canon, na pravom smo putu da ostvarimo poslovne ciljeve.

Atle Andreasen, osnivač

LO Media

DWF-logo.jpg

Primenom znanja koje smo dobili od kompanije Canon i putem nezavisne obuke možemo da ponudimo digitalne usluge visokog kvaliteta, a imamo viziju i strpljenje da razmišljamo više strateški.

Lars Langbo, menadžer proizvodnje

Replay Studio

Replay-logo

Kompanija Canon uvek je bila odličan partner za komunikaciju, uz predstavljanje ideja i pružanje profesionalnih saveta po potrebi. Pažljivo su nas saslušali i tačno su znali šta će našu kompaniju učiniti konkurentnijom.

Endi Halas, administrator

Grane industrije

Pregledajte industrijske sektore i izaberite granu industrije sa padajuće liste kako biste saznali više o rešenjima kompanije Canon u toj oblasti