Za poslovnu upotrebu

Studije slučaja u vezi sa profesionalnom fotografijom

Ovde klijentima dajemo glavnu reč. Pogledajte i pročitajte priče naših klijenata u nastavku i saznajte kako su rešenja kompanije Canon pomogla u rešavanju pravih poslovnih izazova.


Imajte u vidu da je Axis Communications, kompanija iz Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera kompanije Canon i pružanje podrške za njih ›

Klajv But

Ima nešto u osećaju držanja otiska u ruci. Ako kupite umetničko delo, ono će obično biti na platnu. Isto je sa fotografijom; kada je kupujete, želite da je kupite na papiru, ne kupujete je na monitoru, zato što otiske na papiru možete da držite u ruci, a postoji nešto posebno u vezi sa tim. To je glavni razlog zašto imam štampač.

Klajv But

Gari Najt

Imam ovaj štampač već šest godina i nema šanse ni da pomislim da kupim nešto drugo. Obavlja sve ono što mu zadam i što bih mogao da mu zadam, a to čini odlično i zaista postojano. Oduševljen sam njime – u stvari, u pitanju je moj omiljeni komad opreme.

Gari Najt

Kyas Photography

imagePROGRAF omogućava razvijanje studija. Dobijamo bolje i veće poslove, ali, što je važno, poslove kojima pristupamo sa strašću. Uz dodatno vreme koje imamo zahvaljujući mašini, sada možemo da se usredsredimo na personalizovane portfolije za projekat svakog klijenta sa optimalnom pažnjom. Sa izuzetnom pažnjom kreiramo, popravljamo i poboljšavamo svoje fotografije kako bismo postigli najbolje moguće rezultate.

Jorg Kjas, Kyas Photography

Martin Parr

Parr-Hero1

Bez obzira na to da li smo u studiju u Londonu ili na izložbama širom sveta, uz podršku kompanije Canon možemo da oživimo Martinove fotografije na primamljive načine i da garantujemo da će njegova dela odoleti zubu vremena.

Luis Litl, menadžer proizvodne štampe

Grane industrije

Pregledajte industrijske sektore i izaberite granu industrije sa padajuće liste kako biste saznali više o rešenjima kompanije Canon u toj oblasti