Za poslovnu upotrebu

Studije slučaja u vezi sa javnim sektorom

Ovde klijentima dajemo glavnu reč. Pogledajte i pročitajte priče naših klijenata u nastavku i saznajte kako su rešenja kompanije Canon pomogla u rešavanju pravih poslovnih izazova.


Imajte u vidu da je Axis Communications, kompanija iz Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera kompanije Canon i pružanje podrške za njih ›

Britanska biblioteka

British-image1

Toliko smo impresionirani veoma kvalitetnim mrežnim kamerama kompanije Canon da planiramo da povećamo broj modela na lokaciji na 400.

Banu Goud, menadžer bezbednosnih sistema

Savet Istočnog Lotijana

Imali smo okvirnu ideju onoga što želimo da postignemo, ali nismo bili sigurni kako tačno to da ostvarimo. Stoga nam je iskustvo kompanije Canon u implementiranju čitavog opsega različitih rešenja za druge klijente zaista pomoglo da dođemo do pravog rešenja.

Džuli Kohi, finansijski menadžer

Savet grada Lidsa

DWF-logo.jpg

Prioritet za nas bio je da implementiramo pametno rešenje koje bi Savetu uštedelo novac i vreme.

Kirsti Mekarti, menadžer usluga za upravljanje štampanjem

Londonski okrug Njuam

Daljinska dijagnostika i održavanje predstavljaju čestu pojavu u IT sektoru, pa smo verovali da sličan pristup može da unese značajne prednosti u naš sistem za štampu. Pored toga, takođe smo znali da bismo na taj način imali bolji uvid u trendove štampe, što bi nam pomoglo da oblikujemo buduću strategiju za štampu.

Geri Saseks, menadžer za ICT usluge

PCS

DWF-logo.jpg

Postoji stalni dijalog sa kompanijom Canon koji nam pomaže u promovisanju naših usluga.

Asad But, menadžer za štampu

Grane industrije

Pregledajte industrijske sektore i izaberite granu industrije sa padajuće liste kako biste saznali više o rešenjima kompanije Canon u toj oblasti