Za poslovnu upotrebu

Studije slučaja u vezi sa maloprodajom

Ovde klijentima dajemo glavnu reč. Pogledajte i pročitajte priče naših klijenata u nastavku i saznajte kako su rešenja kompanije Canon pomogla u rešavanju pravih poslovnih izazova.

EH Booth & Co Ltd

Kao posledica naše politike da kada je to moguće sarađujemo sa lokalnim dobavljačima, asortiman i format faktura koje oni šalju našim lokalima varira – od onih napisanih rukom, preko odštampanih faktura na više stranica, do elektronskih. Novi sistem za obradu faktura kompaniji Booths pruža veću funkcionalnost u pogledu obrade faktura i viši stepen obaveštenosti o fakturama koje su u procesu obrade.

Stiv Samner, finansijski kontrolor

GEV

Želeo sam nešto robustno, jednostavno za rukovanje i prilagodljivo našim potrebama. Dostupan je veliki broj dobro dizajniranih rešenja, ali za malo preduzeće poput mog sa sedam zaposlenih, neka rešenja za upravljanje dokumentima se nikada ne bi isplatila.

Fridrih Štaler, generalni direktor

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Izuzetno smo zadovoljni novim sistemom za nadzor. Otkako je uveden, značajno smo smanjili krađe u prodavnici i sada smo postavili novi cilj kako bismo ih još više smanjili. Sistem se lako koristi i omogućio nam je da unapredimo način na koji komuniciramo s klijentima i obavljamo prodaju.

Branka Jerala, direktor marketinga

Staples

Bio nam je potreban konsultantski pristup kako bismo stekli uvid u potrebe naših klijenata. Bilo nam je potrebno rešenje i strategija, ali nismo uspevali da ih pronađemo dok se nisu umešale korporativne usluge kompanije Canon.

Ričard Houpermans, menadžer za poslovne usluge

Grane industrije

Pregledajte industrijske sektore i izaberite granu industrije sa padajuće liste kako biste saznali više o rešenjima kompanije Canon u toj oblasti