Za poslovnu upotrebu

Studije slučaja u vezi sa bezbednošću

Ovde klijentima dajemo glavnu reč. Pogledajte i pročitajte priče naših klijenata u nastavku i saznajte kako su rešenja kompanije Canon pomogla u rešavanju pravih poslovnih izazova.


Imajte u vidu da je Axis Communications, kompanija iz Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera kompanije Canon i pružanje podrške za njih ›

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Instaliranje mrežnih bezbednosnih kamera kompanije Canon pokazalo se kao fantastična odluka, zbog njihovog visokog kvaliteta i uticaja koji su imale na naš svakodnevni posao. Rezultati su bili trenutno vidljivi.

Rene Grut, generalni menadžer

Britanska biblioteka

British-image1

Toliko smo impresionirani veoma kvalitetnim mrežnim kamerama kompanije Canon da planiramo da povećamo broj modela na lokaciji na 400.

Banu Goud, menadžer bezbednosnih sistema

Fudblaski klub Dordreht

FC-hero1

Želeli smo da uvek snimamo izuzetno kvalitetne slike, naročito u delovima stadiona sa minimalnim osvetljenjem. Smatrali smo da je prelazak sa analogne na digitalnu tehnologiju jedini način da to postignemo.

Žak de Zeuv, osoba zadužena za bezbednost

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Izuzetno smo zadovoljni novim sistemom za nadzor. Otkako je uveden, značajno smo smanjili krađe u prodavnici i sada smo postavili novi cilj kako bismo ih još više smanjili. Sistem se lako koristi i omogućio nam je da unapredimo način na koji komuniciramo s klijentima i obavljamo prodaju.

Branka Jerala, direktor marketinga

Studentski hotel

student-hero1

Kompanija Canon nam je pružila podršku na mnogo načina – ne samo svojim visokokvalitetnim kamerama, već i odličnim nivoom podrške pre kupovine. Mogli smo da kreiramo rešenje koje je jednostavno za upotrebu za naš tim i savršeno ispunjava naše potrebe.

Jan-Piter Mojs, menadžer imovine

Grane industrije

Pregledajte industrijske sektore i izaberite granu industrije sa padajuće liste kako biste saznali više o rešenjima kompanije Canon u toj oblasti