Laserski štampači sa podrškom za štampanje sa mobilnih uređaja

Headerimage

Kompanija Canon pruža širok asortiman rešenja za lasersku štampu i skeniranje na tabletima i smartfonima, namenjenih malim/srednjim preduzećima i malim radnim grupama. Bez obzira na to da li je preko lokalne mreže ili pomoću informatičkog oblaka, kompanija Canon ima pravo rešenje za vas.

Odabrani laserski štampači imaju podršku za Apple® AirPrint™ i Mopria™, kao i za aplikaciju Canon PRINT Business, što vam omogućava da štampate i skenirate sa mobilnih uređaja u lokalnoj mreži. Pored toga, uz podršku za Google Cloud Print na odabranim modelima, možete da štampate sa računara ili mobilnog uređaja pomoću informatičkog oblaka.

Napomena: štampači imageRUNNER ADVANCE nemaju podršku za tehnologiju Mopria.

Trenutno štampajte sa Apple iOS ili Android uređaja

Mopria štampanje sa mobilnih uređaja   Airprint mobile printing_Logotip

Štampajte sa kompatibilnih iOS i Android uređaja bez potrebe za instaliranjem aplikacija ili povezivanjem kablova.

Apple iOS uređaji sa podrškom za AirPrint i Android uređaji sa tehnologijom Mopria* omogućavaju direktno štampanje preko bežične mreže.  *Na Android uređajima možda će biti potrebno da instalirate dodatnu komponentu.

Štampanje sa Android uređaja pomoću tehnologije Mopria

Smartfoni i tableti sa Mopria sertifikatom automatski detektuju štampače kompanije Canon sa podrškom za tehnologiju Mopria pomoću Wi-Fi veze i korisnicima omogućavaju da štampaju e-poruke i dokumente sa mobilnih uređaja, podjednako jednostavno kao da štampaju sa računara.

Mopria Alliance, čiji je kompanija Canon jedan od osnivača, je neprofitna organizacija koja za cilj ima da omogući intuitivno, jednostavno i bežično štampanje sa smartfona, tableta i drugih mobilnih uređaja.

Više informacija o tehnologiji Mopria

Preuzmite aplikaciju Canon PRINT Business za Apple iOS i Android

Logotip aplikacije PRINTCanon PRINT Business je besplatna aplikacija za skeniranje i unapređivanje funkcija štampe. Skenirajte sa višefunkcionalnih uređaja kompanije Canon na iPhone, iPad ili Android uređaj, otpremajte skenirane dokumente u razne usluge za skladištenje u informatičkom oblaku, prilažite ih uz e-poruke i štampajte

Štampajte sa bilo kojeg uređaja i bilo kojeg mesta uz Google Cloud Print

Google_Cloud_Print_Ready_160Google Cloud Print pruža mogućnost štampanja sa bilo kojeg uređaja povezanog na veb (obuhvata telefone, tablete i računare) i sa praktično bilo kojeg mesta. Potreban vam je samo Google nalog da biste pristupili našim štampačima sa podrškom za informatički oblak.

Proverite da li je vaš štampač kompatibilan na donjoj listi. Da biste dobili dodatne informacije o usluzi Google Cloud Print, pogledajte Google.

Napomena: Modeli LBP6780x, LBP7680Cx zahtevaju instaliranje aplikacije Google Cloud Print na štampaču

Imate PIXMA štampač?

Kompanija Canon takođe pruža podršku za Wi-Fi, informatički oblak i AirPrint za PIXMA i SELPHY štampače.

Više informacija:

Povezivanje i podržani štampači

Aplikacija Easy-PhotoPrint kompanije Canon za iPhone, iPad i iPod Touch

Aplikacija Easy-PhotoPrint kompanije Canon za Android

Aplikacija Easy-PhotoPrint kompanije Canon za Windows RT

Proverite specifikacije za pojedinačne proizvode da biste potvrdili dostupnost svake funkcije i kompatibilnost softvera.

iPad, iPhone, iPod i iPod touch su zaštićeni trgovački znakovi kompanije Apple Inc, registrovani u SAD i drugim zemljama. AirPrint™ i AirPrint logotip su zaštićeni trgovački znakovi kompanije Apple Inc.

Android™ i Google Cloud Print™ su registrovani zaštićeni trgovački znakovi kompanije Google Inc.