Za poslovnu upotrebu

Male i kućne kancelarije

Vođenje sopstvenog preduzeća podrazumeva biranje ciljeva, ambicija i opreme koji vam najviše odgovaraju. Kompanija Canon je lider na tržištu kada su u pitanju obrada slike, kvalitet i jednostavnost, pa možete da se oslonite na nas ako tražite savršeno rešenje za štampanje i skeniranje, jer ćete ga sigurno pronaći u našem najvećem do sada asortimanu za mala preduzeća. U pitanju je inteligentan izbor za kompanije koje su usredsređene na veliki uspeh.

Sledeći koraci

Kućna kancelarija

Mala kancelarija

U pokretu

Inteligentna i jednostavna rešenja za štampanje i skeniranje za kućnu kancelariju koja svaki put pružaju rezultate visokog kvaliteta i pouzdane performanse – i savršeno se uklapaju u kućno okruženje.

Štampači i skeneri kompanije Canon za male kancelarije pouzdano pružaju rezultate visokog kvaliteta i veću produktivnost uz manje ulaganje. Veoma jednostavno delite funkcije u okviru kancelarije zahvaljujući širokom asortimanu opcija za povezivanje.

Ostanite produktivni u pokretu uz kompaktna rešenja kompanije Canon za štampanje i skeniranje koja se napajaju preko USB veze ili pomoću baterija. Štampajte iz usluga informatičkog oblaka, sa računara i pametnih uređaja i skenirajte u njih gde god da se nalazite.

Zašto kompanija Canon?

Perform

Učinak

Naša rešenja za štampanje i skeniranje pružaju brzinu, kvalitet i pouzdanost koji će maksimalno povećati produktivnost i efikasnost svakog malog preduzeća – kod kuće, u kancelariji ili u pokretu.

Connect

Povezivanje

Lak pristup i deljenje funkcija za štampanje i skeniranje zahvaljujući asortimanu svestranih opcija za povezivanje (što obuhvata rad u informatičkom oblaku i u pokretu) koje će odgovarati svim vrstama malih preduzeća.

Save

Ušteda

Ugrađene tehnologije kao što su automatsko uključivanje i obostrano štampanje, uz naša rešenja za mobilno štampanje i skeniranje, mogu da vam pomognu da uštedite vreme i energiju – maksimalno se povećava efikasnost kako bi vaše preduzeće bilo profitabilnije.

Sustain

Održivost

Smanjite uticaj na životnu sredinu pomoću naših energetski efikasnih rešenja koja štede papir i mastilo. Pored toga, lako možete da reciklirate kartridže sa mastilom i tonerom.

Potrebna vam je pomoć u pronalaženju štampača?

Pronađite najbolji štampač za kuću ili kancelariju pomoću naše alatke za biranje štampača. Poredite naše stone višenamenske, laserske i inkdžet foto-štampače.

  Potrebna vam je pomoć u odabiru najboljeg skenera?

  Pronađite savršen skener za svoje potrebe iz asortimana položenih skenera za fotografije, prenosivih i stonih skenera za dokumente sa mehanizmom za automatsko uvlačenje, kao i skenera za velike formate kompanije Canon.

  Usluga

  Uživajte u sigurnosti uz sveobuhvatnu postprodajnu podršku kompanije Canon i poslovne usluge koje će vam pomoći da razvijete poslovanje.

  Potrošni materijal

  Zaštitite investiciju tako što ćete koristiti isključivo kvalitetni originalni potrošni materijal kompanije Canon koji pruža vrednost za uloženi novac, fleksibilnost i bezbrižnost.