Za poslovnu upotrebu

Kućna kancelarija

Kompanija Canon ima savršena rešenja za štampanje i skeniranje za vašu kućnu kancelariju.

Uz jednostavnost upotrebe zahvaljujući inteligentnim tehnologijama koje vaše poslovanje održavaju efikasnim, povezanim i agilnim, svi proizvodi iz našeg asortimana za mala preduzeća savršeno se uklapaju u kućno okruženje i svaki put pružaju rezultate izvanrednog kvaliteta i pouzdane performanse.

Home Office

Praktični i pristupačni, kvalitetni otisci u boji kod kuće.

Ekonomično poslujte.

Impresivni otisci u boji.

Brzi, kompaktni i efikasni.

Kompaktno i praktično skeniranje svuda.

Zašto Canon za kućnu kancelariju?

Perform

Učinak

Naši proizvodi za kućne kancelarije pružaju brzinu, kvalitet i pouzdanost potrebne za poboljšavanje radnih procesa – i savršeno se uklapaju u kućno okruženje.

Connect

Povezivanje

Wi-Fi veza vam pruža fleksibilnost da lako pristupate štampaču ili skeneru sa bilo kojeg mesta u kući, kao i da štampate sa smartfona i tableta i da skenirate na te uređaje.

Save

Ušteda

Ugrađene tehnologije, kao što su automatsko uključivanje, obostrano štampanje i inteligentni softver, mogu da vam pomognu da uštedite vreme, energiju i novac – vaše preduzeće će postati efikasnije i profitabilnije.

Sustain

Održivost

Možete da smanjite uticaj na životnu sredinu pomoću naših energetski efikasnih rešenja koja štede papir i mastilo. Pored toga, lako možete da reciklirate kartridže sa mastilom i tonerom.

Small Office

Mala kancelarija

Želite da delite funkcije za štampanje i skeniranje velikog obima u okviru male kancelarije? Imamo brza, efikasna rešenja sa asortimanom opcija za povezivanje.

On the move

U pokretu

Tražite rešenja za rad u pokretu? Lako skenirajte, delite, pristupajte i štampajte dok ste u pokretu pomoću naših kompaktnih opcija koje se napajaju preko USB veze ili pomoću baterija.