Za poslovnu upotrebu

U pokretu

Ostanite produktivni u pokretu zahvaljujući kompaktnim i laganim rešenjima kompanije Canon za štampanje i skeniranje sa Wi-Fi funkcijom koja se napajaju preko USB veze ili pomoću baterija.

Uživajte u slobodi štampanja iz usluga informatičkog oblaka i skeniranja u njih gde god da se nalazite, kao i u jednostavnom bežičnom štampanju i skeniranju za fleksibilnost rada sa svakog mesta.

On the Move

Štampači u boji

Štampanje u boji u pokretu.

Skeneri

Kompaktno i praktično skeniranje svuda.

Zašto Canon kada radite u pokretu?

Perform

Učinak

USB funkcija vam pruža fleksibilnost da skenirate i štampate profesionalne dokumente visokog kvaliteta gde god da vas posao odvede.

Connect

Povezivanje

Skenirajte, delite, pristupajte i štampajte informacije u pokretu zahvaljujući mogućnosti jednostavnog štampanja i upravljanja dokumentima direktno sa mobilnog uređaja.

Save

Ušteda

Naša rešenja za mobilno štampanje i skeniranje pružaju tehnologiju i funkcije koji vam omogućavaju da veoma jednostavno obavljate posao u pokretu i da na najbolji način iskoristite dragoceno vreme.

Sustain

Održivost

Zahvaljujući USB uređajima i digitalnim rešenjima koji zahtevaju nizak napon, veoma jednostavno možete da prenosite podatke između lokacija uz održavanje niske potrošnje energije i emisije CO2.

Home Office

Kućna kancelarija

Potrebno vam je jednostavno i isplativo rešenje za kućnu kancelariju? Imamo asortiman proizvoda za štampanje i skeniranje koji će vam savršeno odgovarati.

Small Office

Mala kancelarija

Želite da delite funkcije za štampanje i skeniranje velikog obima u okviru male kancelarije? Imamo brza, efikasna rešenja sa asortimanom opcija za povezivanje.