Za poslovnu upotrebu

Mala kancelarija

Bez obzira na posao kojim se bavite, štampači i skeneri kompanije Canon za male kancelarije predstavljaju inteligentno i jednostavno rešenje koje pouzdano pruža rezultate visokog kvaliteta i veću produktivnost uz manje ulaganje.

Širok asortiman opcija za povezivanje i softverske alatke koje su lake za korišćenje omogućavaju vam da na najbolji način iskoristite funkcije za štampanje i skeniranje, kao i da ih veoma jednostavno delite u okviru kancelarije.

Small Office

Višenamenski štampači u boji oživljavaju dokumente.

Isplativi višenamenski štampači za kancelarije sa velikim obimom posla.

Delite snagu izvanrednog štampanja u boji.

Kada je isplativo štampanje sve što vam je potrebno.

Efikasno snimanje dokumenata za malu kancelariju.

Zašto da odaberete Canon za malu kancelariju?

Perform

Učinak

Rešenja kompanije Canon za štampanje i skeniranje velikog obima pouzdano i brzo daju rezultate profesionalnog kvaliteta, što vam omogućava da bez muke i bezbedno delite i arhivirate dokumente.

Connect

Povezivanje

Veoma jednostavno povezivanje u okviru male kancelarije. Delite funkcije štampanja i skeniranja putem Ethernet ili Wi-Fi veze i na najbolji način iskoristite fleksibilnost rada u informatičkom oblaku ili u pokretu.

Save

Ušteda

Uživajte u maksimalnoj efikasnosti i produktivnosti uz minimalne troškove kada uložite u rešenja kompanije Canon za štampanje i skeniranje namenjena malim preduzećima.

Sustain

Održivost

Smanjite emisiju ugljen-dioksida i uticaj na životnu sredinu u kancelariji zahvaljujući našim energetski efikasnim rešenjima koja štede papir i mastilo.

Home Office

Kućna kancelarija

Potrebno vam je jednostavno i isplativo rešenje za kućnu kancelariju? Imamo asortiman proizvoda za štampanje i skeniranje koji će vam savršeno odgovarati.

On the move

U pokretu

Tražite rešenja za rad u pokretu? Lako skenirajte, delite, pristupajte i štampajte dok ste u pokretu pomoću naših kompaktnih opcija koje se napajaju preko USB veze ili pomoću baterija.