Za poslovnu upotrebu

Canon program partnerstva

Dobrodošli u Canon program partnerstva za Centralno Istočnu Evropu (Canon CEE GmbH). Program partnerstva je uspostavljen da opunomoći najbolje partnere izvršioce u maloprodaji, u specifičnim poslovnim područjima za kancelarijske proizvode (multifunkcionalne uređaje koji nisu na bazi kertridža), štampanje velikog formata (LFP) ili sisteme za upravljanje dokumentima (DIMS).

Mi u kompaniji Canon verujemo da uspešno poslovanje zavisi od dugotrajne veze gde i partner u maloprodaji i kompanija Canon imaju koristi.

U tu svrhu, Canon je razvio model u šest tačaka da bi obezbedio dobro uravnoteženo partnerstvo za obe strane, kompaniju Canon i poverljivog partnera:
· Obezbediti poslovanje.
· Obezbediti tržišta.
· Canon marka.
· Obezbediti investiciju.
· Efektivna komunikacija.
· Canon podrška.

Kompanija Canon nudi posvećenost dugotrajnom partnerstvu svojim poslovnim partnerima tako što pruža dodatnu podršku i suštinsko investiranje u njihov razvoj. Cilj programa partnerstva kompanije Canon je da obezbedi pouzdanost i poverenje prilikom kupovine Canon proizvoda i usluge od strane Canon partnera.

Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite Canon mreži programa partnerstva, molimo kliknite na taster ispod i izaberite svoju državu. Na sledećoj desnoj veb stranici dobićete informacije o detaljima Canon programa partnerstva za maloprodaju, a leva strana vas vodi do informacija za krajnje korisnike.

spacer
					image