Za poslovnu upotrebu

Usluge implementacije

Bez kvalifikovanog osoblja za sprovođenje izmene sistema poslovanja, njegova promena vas može koštati vremena i novca i prekinuti vaš rad. Mi u Canon-u crpemo iz bogatog iskustva da bismo implementirali vaša nova rešenja brzo i sa najkraćim mogućim prekidom.

Naše usluge implementacije integrišu vaš novi sistem poslovanja ili komponentu glatko i bez poremećaja ili prekida u vašim suštinskim poslovnim aktivnostima.

Temelj za to je dobro planiranje zasnovano na dubinskom razumevanju šta će ono obuhvatati. Naše obimno iskustvo je jedna od naših jačih strana. Prvo usklađujemo vremenski okvir i onda organizujemo sve da bismo obezbedili da se ključni delovi projekta ostvaruju po planu.

Naš stručni tim pruža sva neophodna znanja; instaliranje, kabliranje, konfiguraciju i testiranje, da bi obezbedio da vaš sistem radi na optimalnom nivou u najkraćem mogućem roku.

Sa uslugama implementacije kompanije Canon možete  pouzdano razvijati svoje poslovanje i dalje pružati nivo usluga na koji su vaši klijenti navikli i to bez prekida.

spacer
					image
Naše usluge
Savetodavne usluge
Usluge implementacije
Trening i obuka
Usluge održavanja